Beskrivning

FANTASTISKT VINTAGE
KRISTALLHÄNGE MED
AMETIST, AKVAMARIN
BERGSKRISTALL , CITRIN M.M

ÄR UNIKT FINNS ENDAST ETT AV DETTA!!!
4cm×4cm

Bergkristall egenskaper: Bergkristall sägs vara rent ljus manifesterat i en kristall, som kan förhöja och förstärka ens egna energi och energin hos andra kristaller. Bergkristall symboliserar människors växande från oklarhet till klarhet och från omedvetenhet till kosmisk medvetenhet.

Citrin sägs hjälpa oss att se livet från den ljusa sidan och kan hjälpa en att finna en inre optimism och lättsamhet inför livet när det utmanar oss. Citrin sägs även bidra till ens personliga styrka och handlingskraft så att vi kan känna oss fyllda med kraft och självförtroende!

Akvamarin står för renhet, klarhet, tydlighet och mod i vår kommunikation, med oss själva såväl som till världen och människorna runt omkring oss. Akvamarin stödjer dig att kommunicera utifrån dina känslor, din sanning och den hjälper dig att lyssna och förstå dina egna känslor och din kommunikation med dig själv.

Ametist kan verka lugnande på kropp, sinne och sägs även dämpa nervositet och humörsvängningar med sin fridfulla och stillsamma energi. Stenen sägs även skänka klarhet vid beslutsfattande, och är då en bra kristall för meditation och andlig utveckling.

Aldrig använt
Säljes från min kristallsmyckesamling

Objektsnr 630447163

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 03:34

FANTASTISKT KRISTALLHÄNGE BERGSKRISTALL , Ametist m.m

Pris

29 kr

Johanna7629

Vinslöv, Sverige

4.9

Johanna7629

Verifierad

Toppsäljare

324 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?