Beskrivning

Ring smidd från ett schweiziskt tvåfrancmynt anno 1920. Ett svenskt hantverk med utgångspunkt i året då Schweiz går med i nationernas förbund.

Ett unikt smycke för all tid och ett garanterat blickfång. Myntets mittdel medföljer även som autencitetsgarant.

19,3 mm innerdiameter. Patinerad.

De flesta ringar är stämplade med mitt monogram. Sista bilden visar exempelstämpling. Undantag är väldigt små/tunna ringar eller ringar där det inte är möjligt att stämpla utan att göra för stor åverkan. Saknas exempelbild så saknas stämpel. Själva stämplen är på ringens insida.

Har du intresse av historiska myntringar med utgångspunkt i en speciell epok och/eller land? Håll då ett öga på mina auktioner. Jag gör även ringar på beställning, kontakta mig då via mail.

Något om storleken


Jag gör dessa ringar av mynt, och formar genom en process av veckning och töjning. Det innebär att diametern kommer variera något mellan ringens två öppningar, i regel ca 0,2-0,4 mm, vilket gör att ringen kan upplevas sitta ett uns lösare än en konventionell fabriksproducerad ring av motsvarande diameter.

Det mått som anges är innerdiametern på den sida av ringen som är smalast. Önskas även det större måttet så skriv till mig och fråga.

Betalningsvillkor och frakt

Köpt vara betalas inom tre arbetsdagar. Varan skickas normalt dagen efter genomförd betalning.Önskar du annat fraktalternativ än de tillgängliga, skriv då innan betalning. Billigare objekt kan i undantagsfall skickas som vanligt brev.

Fri frakt på beställningar över 800 kr.

Ångerrätt

När du köper en vara eller en tjänst på distans har du enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Om ångerrätten åberopas ska detta meddelas inom 14 dagar från det att du har mottagit varan. När vi har mottagit returen återbetalas beloppet inom 14 dagar. Om produktens kvalitet har påverkats till följd av kundens hantering kommer avdrag på återbetalningen motsvarande varans värdeminskning att göras.

Köparen står för returfrakten och ansvarar för att varan packas in väl.

Objektnr 635 858 160

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 26 jun 15:57

Helvetica standing 1920 19,3 mm / SILVER 0.835

Utropspris

|0 Bud

425 kr

Slutar om

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 800 kr

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också