Beskrivning

Scandinavian Fly rods - Switch
Modell: Trout switch - 11 ft - 5 delar
Aktion: Medium - Snabb
Vikt: 130 gram

Lämpliga linvikter: Skagit 18-22 gram - Scandi 17-19 gram.

Att kunna kombinera olika tekniker vid flugfiske är en stor fördel, där olika situationer kräver olika lösningar. Vårt Trout Switch erbjuder just denna typ av lösning, där du kan underhandskasta med tvåhandsgrepp i trånga lägen, för att sedan kunna byta till långa överhandskast med enhandsteknik när situationen erbjuder detta. Allt handlar om att i alla lägen kunna presentera en fluga till fisken.

Detta spö är lämpligt för all typ av örings- och laxfiske med tyngre enhands- samt lättare tvåhandstekniker. Det förlängda övre greppet möjliggör tvåhandsfattning, utan att störa vid enhandskastning. Klingan har en modern tapering, snabb aktion och snabb återhämtning. Därtill känslan att drilla stor fisk, med relativt lätt utrustning.


Har du frågor gällande detta flugspö, tveka inte att kontakta oss.

Viktig info till dig som kund:
1. Besökt gärna vår butik på Tradera. Där hittar du hela vårt sortiment av produkter till det moderna flugfisket.
2. Scandinavian Fly lines är ett registrerat företag. Det innebär att du alltid får kvitto (med moms) vid köp av oss. Detta ger dig som köpare stor trygghet i fråga om service, kvalitet och rättigheter som konsument.

Varför köpa av registrerat företag? Vid köp av privatpersoner (ex. när du betalar via kontoöverföring till säljarens privata bankkonto) får du inget kvitto, du har heller inte rätt att byta eller ändra ditt köp och du har mycket sämre skydd om varan går sönder.

Objektsnr 569056765

Visningar 2 653

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Flugspö "Trout switch" 11 ft - 5 pc.

Pris

1 995 kr

Scandinavian Fly Lines

Sundsvall, Sverige

5.0

Scandinavian Fly Lines

Företag

Toppsäljare

3 169 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?