Beskrivning

SKLZ COREWHEELS 2-PACK

Rek butikspris: 800 kr

Corewheels från SKLZ är avancerade suveräna träningsredskap för core, axlar, mage och bål, men som fyller flera funktionella syften.

Skillz Corewheel är en utveckling av det enkla billga och julriga hjulmodellen där man har ett handtag på vardera sida om hjulet. Skillz hjulhandtag ger många fler träningsmöjligheter att kunna belasta varierat i bredd och att använda de parallellt alternativt växelvis. Vi lovar att du kommer bli positivt överaskad av vilka träningsmöjligheter och effekter detta suveräna redskap ger.

Primärt används dessa dynamiska hjul för träning av core, axlar, bål och höfter när det används som rullande hjul. Hjulen kan användas parallelt med önskad bredd på knän eller på fötter för den extremt starka. Hjulen kan även användas växelvis som på bilden för att bygga corestyrka och magstyrka. Ett tredje användningsområde är att använda de foamklädda mycket bekväma handtagen vid plankövningar eller push-ups för att få ett balanserbart rörligt "hantelgrepp" och adderad balans belastning och styrkebalans i dina övningar.

Specifikation:

  • Mjuka och bekväma handtag med foamöverdrag

  • 2-pack

  • Robust konstruktion med hjul av modell kickbike

  • Material: plast

  • Hjulstorlek: Diameter 15 cm (gör att du kommer upp 9 cm från marken om de anänds för planka eller push-ups)


(sökord: maghjul med två hjul, handtag med hjul coreträning, träningsredskap core, magträningshjul, coreträning hjul, core wheels, skillz cotre wheels, sklz maghjul, casall maghjul, ab roller maghjul, magträningsredskap, mag roller, blacc mag )

OBS !! Öppet köp/ bytesrätt gäller EJ på denna vara eller våra övriga auktionsvaror.

Öppet köp i 14 dagar gäller endast alla våra butiksobjekt till fast pris.

POLICY SAMFRAKTNING: Du betalar endast frakten för den vara med högsta angivna frakt - oavsett hur många produkter du handlar. Fraktkostanden räknas ut med automatik.

Tveka aldrig att höra av dig om du har produktfrågor innan köp! Väl mött!

Objektsnr 604747278

Visningar 212

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SKLZ COREWHEELS 2-PACK, maghjul, ab roller, mag roller, ab wheel

Pris

690 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?