Beskrivning

OBS: Annonsen avser 2 st hantlar som väger 27.5 kg vardera.

Hantlar är ett av de mest grundläggande träningsredskapen och används främst för att träna överkroppen, men för den kreative så finns även många övningar för ben- och rumpa. Dessa gummiöverdragna hexagonhantlar har en balanserad kärna av gjutjärn, är robusta, stöttåliga och skyddar golven från skador. Handtagen är ergonomiskt formade för att ligga bekvämt i handflatan medan lättringen/räfflingen ger ett bra och säkert grepp även om huden är fuktig. De här hantlarna är professionellt utformade för att kunna användas i kommersiella gym, men passar lika bra i hemmagymmet.

Hantelns hexagonform gör även att den inte rullar iväg på golvet och många använder den därför även som push up bar för att skona ömma handleder och för att känna en bättre stretch i bröstmuskulaturen när man gör armhävningar. Eftersom de inte rullar iväg kan man med fördel även stapla dem på varandra vid förvaring och på det viset frigöra golvyta.

Information
Ergonomiskt utformade handtag med räffling/lättring för bekvämt och säkert grepp
  • Gjutjärnskärna med svart gummiöverdrag vilket minimerar slamrande ljud
  • Rullar inte iväg tack vare hantelns hexagonform
  • Du behöver ingen separat push up bar för armhävningar, använd dessa hantlar istället
Hantlar, hantel, gummihantlar, gummihantel, gummi hantlar, gummi hantel, hexhantlar, hexagonhantlar, hexformade hantlar, hex hantlar, hemmagym, Sapphire Body

Objektnr 629078136

Visningar 158

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 4 maj 08:59

Hexformade gummihantlar 2 st x 27.5 kg

Pris

1 799 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?