Beskrivning

Knipträna enkelt och effektivt hemma

Denna bäckenmuskel tränare är en modern version av träningsredskap för att stärka och träna musklerna i bäcken, höfter, inre lår och stjärt. Det är en enkel och effektiv lösning för att förbättra din kroppshållning och förebygga smärta från gamla skador. För dig som vill bli starkare, få fastare muskler runt området, för dig som har haft förlossning och vill träna upp musklerna är detta verktyg ett måste.

Träningsredskapet är tillverkad av högkvalitativt ABS-material för hållbarhet och använder sig av silikonpaddor för en säkrare och skönare känsla på huden. Dess anti-glidfunktion (tack vare silikonpaddor) gör det enkelt att använda i sittande, stående eller liggande position för att utföra en mängd olika träningsrörelser.

Bäckenmuskel tränaren har en jämn och vacker design och kan användas när du tittar på TV, använder telefonen eller lyssnar på en bok. Det hjälper till att bibehålla styrka och uthållighet runt bäcken och förebygger smärta från gamla skador.
Används produkten flitig kan du återhämta dig från förlossning, förlora fett i låren och stärka musklerna vid mycket stillasittande.
Det är ett superlätt träningsredskap som du kommer att älska att använda varje dag!

Produktens höjdpunkter

o Träna hemma - Det är bekvämt och kostnadseffektivt lösning att kunna få träna hemma
o Anti-glid - för enkel och krångelfri användning. Svett gör att det glider. Silikon paddor finns där som anti-glid material.
o Designen - jämn och vacker design
o För olika positioner - lätt att använda i sittande, stående och liggande position
o Stärker muskler
- stärker musklerna hos stillasittande personer, bränner fett i låren, förebygger smärta från gamla skador, förbättrar kroppshållningen, återhämtar sig från förlossning

Övrigt

Material: ABS och paddor av silikon

Objektnr 631027158

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 6 maj 14:03

Bäckenmuskel tränare

Pris

159 kr
Annonsen är avslutad

TSin

Göteborg, Sverige

5.0

TSin

Verifierad

Toppsäljare

156 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?