Beskrivning

Hopprep är för många en lek som lockar fram barndomsminnen. Trots detta är hopprep även en högintensiv och effektiv träningsform som gör dig smidig, explosiv och förbättrar din kondition. Nästan alla muskler i kroppen aktiveras; främst armar, axlar, lår och vader men även bålmuskulaturen. Med viktade hopprep ökar belastningen/motståndet vilket leder till ännu mer muskelaktivering och ökad förbränning jämfört med vanliga hopprep.

Det sägs att tio minuters hopprep motsvarar trettio minuters löpning men detta är givetvis beroende av intensitet, kön och vikt. När du kommit igång kan du variera med jämfotahopp, enfotshopp, dubbelhopp, baklängeshopp och kanske till och med trippelhopp om du är riktigt vass. Hopprep är också ett oumbärligt hjälpmedel när du kör intervaller. Det finns gott om inspiration att hitta på nätet.

Det bästa är att det är så enkelt att komma igång med hopprep. Plocka fram det var du än är och börja hoppa. Vårt hopprep kommer i en smidig väska med axelband som du lätt kan bära med dig vart du än är på väg. Du klipper själv till repen så att de får en längd som är optimal för just dig och din hoppteknik.

Information

4 viktade hopprep med 3 meters längd vardera i tjocklekarna 2,5 mm, 4 mm, 6 mm samt 8 mm
2 bekväma aluminiumhandtag med silikon för bättre grepp
2 handtagsvikter (50 g/st) för ökad intensitet
1 miniskruvmejsel
1 insexnyckel
1 instruktionsblad
1 praktisk förvaringsväska med justerbar axelrem
Snabbt klicksystem för att byta mellan de olika repen
Dubbelt kullagersystem i handtagen för högt tempo utan att repen fastnar

Hopprep, hopp rep, jumping rope, jump rope, speed rope, skipping rope, crossrope, cardio, kondition, konditionsträning, styrketräning, gym, boxning, boxing, Sapphire Body AB, fitness

Objektnr 635 916 946

Visningar 66

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 12 jul 08:44

Viktat hopprep med 4 olika motstånd, Sapphire Body (cardio, kondition, hemmagym)

Pris

659 kr
Annonsen är avslutad