Beskrivning

Denna robusta och stabila ställning för alla möjliga typer av övningar passar utmärkt till ditt hemmagym. Knäböjningar, bänkpress, raka marklyft eller kanske någon tung övning med skivstången för att träna greppstyrkan? Var inte orolig, med denna ställning kan du köra allt och du behöver inte vara orolig för om du inte skulle orka lyfta eller hålla emot. Säkerhetsarmarna kommer hela tiden finnas där för dig och fånga upp stången.

Med närmare 20 olika höjdinställningar för j-krokarna/säkerhetsarmarna kan du också vara nästan helt säker på att du hittar inställningar som möter just dina förutsättningar på ett bra sätt.

Genom att använda tvärstången högst uppe kan du även träna dina pull-ups och chin-ups. Vi erbjuder också dipshandtag som finns att köpa som tillbehör och som kan fästas på stolparna. Om dessa övningar är för tunga i dagsläget, behöver du inte misströsta. Köp istället till något av våra powerbands så kan du använda dem för att göra dessa övningar lättare, exempelvis genom att trampa in i öglan när du gör pull-ups eller genom att placera dina knän på gummibandet vid dips. Dina triceps och din bröstmuskulatur kommer att tacka dig dagen efter med en härlig träningsvärk.

Maximal belastning

- J-krokar: 300 kg
- Säkerhetsarmar: 300 kg

Information
- Ramtjocklek: 60 mm x 60 mm
- Godstjocklek: 3 mm
- Höjd: 232 cm
- Bredd: 122 cm
- Djup: 120 cm
- Diameter pull up bar: 31 mm
- Hålavstånd: 10 cm
- Antal hål: 20
- Längd armar: 60 cm
- Avstånd mellan säkerhetsarmar: 110 cm
- Totalvikt: 58 kg

Objektnr 635 917 052

Visningar 99

Publicerad

AnmälSälj liknande

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Fre 12 jul 08:44

Sapphire Body - half rack med spotter arms och pull up bar (max 300 kg)

Pris

4 299 kr
Annonsen är avslutad