Beskrivning

CAMELBAK EDDY+ 0.75L

Rek butikspris: 250 kr

Amerikanska Camelbak är numera ett begrepp och ett ord synonymt med vätskeblåsor. Camelbak är värdesledande inom high-tech segmentet på vätskesystem och ryggsäckar för hydration, och har på senare även blivit en av de ledande inom segmentet vattenflaskor tack vare sina innovationer. De är väl erkända för sin höga kvalité såväl inom militär som bland idrottare och friluftsmänniskor.

Camelbak Eddy+ är vattenflaskan för dagar fyllda med träning och actionsport.

Eddy®+ är en robust vattenflaska tillverkad i 100% BPA-fri Tritan. Flaskan kommer i en rad läckra färger så att du själv kan matcha flaskan till din övriga utrustning. . Denna nya uppdaterade version levererar nu 25% högre vätskeflöde. En integrerad ögla gör att du antinger kan bära den i en fingerkrok eller enkelt ta med den genom att hänga den i en karbin på ryggsäcken.

Den smidiga flaskan Camelbak Eddy+ 750 ml är spillsäker och fri från läckage när det är öppen. Eddy+ som passar lika bra på på jobbet som till all form av träning. Den är dessutom helt perfekt att ha med dig när du är ute och cyklar, eftersom du inte behöver luta flaskan för att dricka utan du behöver bara suga i dig vätskan. Det går dock bra att plocka bort själva sugröret om du skulle föredrar en mer traditionell flaska.

Flaskan har en universalöppning som är kompatibel med Chute®Mag och Hot Cap-lock. Den är enkel att använda dag in och dag ut då den är lätt, hållbar och kan diskas i diskmaskin. Du kan dricka tryggt i vetskapen om att den är fri från BPA, BPS och BPF. Flaskan har en slimmad design som passar i de flesta mugghållare och den breda öppningen ser till att den är enkel att fylla med både vätska och is och att den är enkel att rengöra.

Specifikation:

  • Vikt: 174 g

  • Mått: 23,5 x 10,1 x 7,8 cm

  • Volym: 750 ml

  • Material flaska: Eastman Tritan™ Copolyester som gör Eddy+ transparent och samtidigt tålig

  • Material lock: Polypropylene helt fri från BPA, BPS och BPF.

  • Munstycke som förhindrar stänk, dropp och smuts

  • Wide-mouth-öppning för påfyllning av is och förenklad rengöring

  • Kan diskas i maskin

  • Integrerat handtag - Enkel att bära med sig och smidig att fästa

  • Design med 25% bättre flöde än sin föregångare

  • Kompatibel med Chute® Mag och Hot Cap-kärl

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 618177751

Visningar 99

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

CAMELBAK EDDY+ 0.75 L, vattenflaska Tritan

Pris

219 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?