HyperIce Compression Device

12 visningar
 • Utropspris 2 000 kr
 • Slutar 16 jul 08:44 4 dagar 15 tim
 • Bud () 0 st
kr
 • Frakt
  DB Schenker 107 kr
  Avhämtning: Västerås
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Swish/Kort/PayPal
Beskrivning

Helt nya oanvänd, fortfarande nerpackade i kartong.
Perfekt för dig som tränar regelbundet och behöver snabbare återhämtning eller för dig som har ont i leder eller muskler.
Används av många elitidrottare. Läs gärna mer info nedan.

Nypris var: 4795kr totalt

Hyperice ICT Fuel (ordinare pris: 299)
Hyperice ICT Shoulder – Right (ordinare pris: 1199)
Hyperice ICT Shoulder – Left (ordinare pris: 1199)
Hyperice ICT Back (ordinare pris: 1199)
Hyperice ICT Utility (ordinare pris: 899)

Info:

Hyperice Fuel är en återanvändbar syntetisk is, vilket ger optimala frystemperaturer genom en fullständig iscykel. Hyperice Fuel kan användas med någon av Hyperice iskomprimeringsenheter (ICT).
Utformad för att tillhandahålla ett alternativ till faktisk is, som används där is inte är lättillgängligt
Håller optimala frysstemperaturer genom en fullständig iscykel
Används med någon av Hyperice iskomprimeringsenheter (ICT Knee, ICT Back, ICT Shoulder eller ICT Utility).

Hyperice ICT Shoulder är utformad för att behandla och/eller förhindra axelsmärta och inflammationer. Hyperice ICT Shoulder är en lättanvänd, bärbar tvådelad kryoterapi. Genom att kombinera ett plusch neoprenfodral och iscell med en patenterad luftutlösningsventil formar Hyperice Shoulder isen över den främre delen på axeln och nyckelbenet för en optimal ”isgjuten” behandling.

Hyperice ICT Back är utformad för att behandla och/eller förhindra smärta, kramper eller överbelastning i ländryggen. Hyperice ICT Back är en lättanvänd, bärbar tvådelad kryoterapi. Genom att kombinera ett plusch neoprenfodral och iscell med en patenterad luftutlösningsventil formar Hyperice Back isen över din korsrygg för en optimal ”isgjuten” behandling.

Hyperice ICT Utility är utformad för att behandla och/eller förhindra: stukad fot eller handled, tennisarmbåge, benhinneinflammation eller ledinflammationer. Hyperice ICT Utility är en lättanvänd, bärbar tvådelad kryoterapi. Genom att kombinera ett plusch neoprenfodral och iscell med en patenterad luftutlösningsventil formar Hyperice Utility isen runt din vrist, armbåge, ben eller handled för en optimal ”isgjuten” behandling.