Beskrivning

Till förmån för Musikhjälpen 2021 auktionerar Teleborgs slott i Växjö ut ett romantiskt weekendpaket. Bo på ett slott med tinnar och torn, mer romantiskt kan det inte bli. Njut av fika vid ankomst, en flaska vin och choklad på rummet, välkomstdrink och 4-rätters förkomponerad middag samt frukost.

- Incheckning 15:00
- Vin och choklad väntar på rummet
- Eftermiddagsfika
- Fördrink i salongen
- 4-rätters middag komponerad av vår kökschef på säsongens råvaror
- Övernattning i tornsviten
- Generös frukostbuffé
- Utcheckning senast 11:00

Auktionen avser övernattning och middag för två personer och kan nyttjas mellan 1 feb-1 juni 2022. (Dryck till maten tillkommer). Värde 4245 kr. Vinst kan ej bytas mot kontanter. Min ålder 20 år.

Pengarna för auktionen går oavkortat till Musikhjälpen och årets tema - för en värld utan barnarbete!

Genom Musikhjälpen 2021 ökar vi tillsammans kunskapen och engagemanget för en värld utan barnarbete! Att ge fler barn rätt till gratis skolgång som håller hög kvalitet och se till att barn stannar kvar i skolan är ett av de mest effektiva sätten att minska barnarbete. Det kan handla om att täcka kostnaden för skolmaterial. En annan åtgärd kan vara att stödja familjer så att de blir mindre ekonomiskt sårbara, vilket är extra viktigt vid katastrofer och kriser. Det krävs också mer kunskap, lagar och åtgärder. Därför kan pengarna från Musikhjälpen också gå till att utbilda och påverka barn, föräldrar, myndigheter och ledare i samhället för att öka kunskapen om barnarbete.

OBS avhämtning i Stockholm gäller ej. Efter avslutad auktion sätts vinnaren i kontakt med Teleborgs slott av Tradera digitalt.

Objektnr 518 488 418

Visningar 1 791

Publicerad

AnmälSälj för insamlingen

Sön 19 dec 21:10

Njut av en romantisk weekend i slottsmiljö i Växjö

Slutpris

|

13 500 kr

Auktionen är avslutad

Juliahejsan vann auktionen

För en god sak

Överskottet av försäljningen går till insamlingen
Musikhjälpen

Tradera

Stockholm, Sverige

4.9

Tradera

Företag

Toppsäljare

250 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också