Beskrivning

Få chansen till ett riktigt njutbart dygn hos oss i Kivik, på vackra Österlen. Mitt bland fantastisk natur får du bo vår lantligt charmiga skånelänga, slappna av i jacuzzi och bastu och sedan till kvällen bli serverad en italiensk 3-rätters meny.

Till förmån för Musikhjälpen 2022 och för en tryggare barndom på flykt från krig, auktionerar Svabesholms Kungsgård i samarbete med restaurang Tryffelsvinet i Kivik ut vårt populära Österlenpaket för två personer, värde 3000kr.

Incheckning 15:00
Jacuzzi & bastu utomhus, med lån av badrockar
3-rätters middag på restaurang Tryffelsvinet i Kivik
Transport till och från restaurangen
Övernattning på gården, i dubbelrum med eget badrum
Generös frukostbuffé
Utcheckning senast 11:00

Auktionen avser övernattning och middag för två personer och kan nyttjas mellan 20 mars-18 juni 2023 (gäller ej 6-10 april 2023). Efter avslutad auktion kontaktar vi vinnaren med mer information. Har du frågor angående paketet så kontakta gärna oss på stay@svabesholm.se

Pengarna för auktionen går oavkortat till Musikhjälpen och årets tema - en tryggare barndom på flykt från krig.
Alla barn har rätt till en trygg barndom, men just nu är 42 miljoner barn på flykt undan krig och konflikter. Många har förlorat sina föräldrar, utsatts för våld och saknar självklara saker som ett tryggt hem och möjlighet att gå i skolan.

Att tvingas fly från sitt hem är många människors mardröm, men det är verklighet för fler än någonsin. Kriget i Ukraina är den snabbast växande flyktingkatastrofen sedan andra världskriget och tvingade två tredjedelar av landets barn på flykt i våras. Samtidigt fortsätter redan pågående konflikter, bland annat kriget i Syrien som elva år in är en av världens största flyktingkatastrofer.

Bidrag till Musikhjälpen 2022 kommer gå till att öka tryggheten och förbättra tillvaron för barn och unga under 18 år som lever i pågående flyktsituationer runtom i världen. Det kan handla om att ge fler barn möjlighet att gå i skolan, till exempel genom att sätta upp tillfälliga skolor eller bidra med undervisningsmaterial. Att lära sig räkna, läsa och skriva är avgörande för barns framtidsutsikter.

www.svabesholm.se
www.tryffelsvinetikivik.se

Objektnr 573 518 249

Visningar 2 600

Publicerad

AnmälSälj för insamlingen

Ons 21 dec 11:40

Övernattning på Österlen med 3-rätters middag

Slutpris

|

8 200 kr

Auktionen är avslutad

Windsor1 vann auktionen

För en god sak

Överskottet av försäljningen går till insamlingen
Musikhjälpen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också