Beskrivning

Nu öppnar vi på Gothia Towers & Upper House upp dörrarna för ett sällskap om 10 personer. Det blir en exklusiv upplevelse med fantastisk mat, spa-avkoppling och en oslagbar utsikt!

Vi möter upp er kl 14.00 i lobbyn och checkar in er i ett utav våra rum på hög höjd. Därefter tar vi oss till Heaven 23 för något läskande i glasen och vår Executive Chef Fredrik Andersson berättar mer om er kommande vistelse.

Efter detta byter ni om och tar er upp till Upper House Spa. Här kan du njuta av Göteborgs högst belägna hamam, bastubad i både torrbastu och ångbastu och en härlig upplevelsedusch.

Sjunk ner i någon av våra 3 pooler – jetstreampool, softpool och vår spektakulära frihängande utomhuspool med glasgolv.

Efter några avslappnande timmar på vårt spa öppnar vi exklusivt upp dörrarna för er till vår restaurang på 25:e våningen – Upper House Dining. Ni blir de enda gästerna denna kvällen och har hela matsalen för er själva. Vår Executive Chef Fredrik Andersson med 8 år i Svenska Kocklandslaget, VM-guld från 2018 samt flera silverplatser i internationella tävlingar på sin meritlista lagar kvällens middag. Josefine Pagander, Årets Konditor 2022 står för det söta avslutet. Tillsammans med husets sommelier Andreas Hiller ser vi till att upplevelsen blir en kväll att minnas.

Morgonen efter vaknar ni till utsikten av Göteborg och avslutar med frukost på hög höjd innan ni lämnar oss med många oförglömliga minnen.

Värde 90 000 kronor.

Villkor:

Var: Gothia Towers, Göteborg
När: Våren 2023. Exakt datum bestäms i samråd mellan parterna.
Upplevelsen gäller för 10 personer.

Objektnr 574429970

Visningar 13 290

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 18 dec 17:43

Gothia Towers & Upper House bjuder in till exklusiv VIP-upplevelse

Slutpris

|

71 000 kr

Auktionen är avslutad

Zorina_JR vann auktionen

Musikhjälpen

Stockholm, Sverige

5.0

Musikhjälpen

Företag

Toppsäljare

453 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?