Beskrivning

Galaxy A04s med trippelkamera och 90Hz-skärm

Samsung Galaxy A04s är mobilen för dig som gillar ändlösa upplevelser. På den stora 6,5” Infinity-V-skärmen upplever du allt skarpt, ljust och följsam scrollning med 90Hz uppdateringsfrekvens. Det kraftfulla 5000 mAh-batteriet kan snabbladdas så att du snabbt kan fortsätta med det du höll på med. Fånga alla detaljer superskarpt med ny high-res 50MP huvudkamera och ta fantastiska bilder med djup eller imponerande närbilder med makro- och djupkameran.

Infinity-V-skärm med 90Hz uppdateringsfrekvens

Få en helhetsbild med Galaxy A04s 6,5" stora Infinity-V-skärm.Streama och filma i 20:9 Full cinematic format och tack vare HD+-tekniken ser allt bättre ut – skarpt och tydligt. Ditt innehåll blir också mjukt och följsamt med hjälp av uppdateringsfrekvensen på 90Hz.

Fullt fokus med 50MP kamera

Sätt de du tycker om i fokus med huvudkameran på 50MP. Kamerasystemet har också makro- och djupkamera, samt en selfiekamera som ger dig en mängd möjligheter när du är ute och fotar. Huvudkameran ger högupplösta, skarpa bilder även när ljuset är svagt. Du kan också zooma in och skära bilden utan att tappa kvalitet. Få fantastiska porträtt genom att skapa djup, förstärka förgrunden och fördjupa färgerna. Du hittar funktionerna i Portrait Mode.

Upp till två dagars batteritid

Galaxy A04s kommer med ett batteri med hela 5000mAh. Det uthålliga batteriet kan ge dig upp till två dagars användning på bara en laddning*, så att du kan ägna dig åt det du vill utan avbrott. När batteriet börjar sina kan du snabbladda på 30 minuter**, och strömsparläget går igång vid 50% för att hushålla med kraft.

Säkra din data med Samsung Knox

I din Galaxy A04s finns Samsung Knox som skyddar dina värdefulla och personliga minnen. Alla filmer, bilder, filer och data. Här integreras säkerhet i flera lager från hårdvara till mjukvara för att bara du ska komma åt det som är ditt. Dessutom är det bara du som kommer in i din telefon tack vare fingeravtrycksläsaren i start-knappen.

Lagra fler minnen

I din Galaxy A04s finns en kapacitet på 32 GB men kan enkelt expanderas upp till 1TB genom att sätta in ett extra microSD-kort.

Objektnr 634867874

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 jul 16:17

Samsung Galaxy A04s 32GB (svart)

Pris

1 790 kr

skarmhuet

Oskarshamn, Sverige

skarmhuet

Företag

3 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också