Auktionen är avslutad.

Du kanske gillar någon av dessa?

  1. 375 kr 375 kr 66 bud
  2. Avhämtning
 1. -0%

  Rundvandring och middag med i samband med StoChampionatet på Axevalla

  SvenskTravsport | Betyg: Ej bedömd tors 14:20
  1. 515 kr 515 kr 7 bud
  2. Avhämtning
  1. 315 kr 315 kr 13 bud
  2. Avhämtning
  1. 1 555 kr 1 555 kr 61 bud
  2. Avhämtning
  1. 1 375 kr 1 375 kr 15 bud
  2. Avhämtning

Träffa E-type och bli bjuden på 3-rätters middag för fyra på Aifur

23 343 besökare

Auktionen är avslutad

Vinnare: toughest

Beskrivning

Samla ihop dina tre bästa polare och kamma hem en 3-rättersmiddagför fyra personer på E-types populära restaurang Aifur. Som extra krydda på upplevelsen kommer E-type själv att välkomna er. Aifur är en vikingarestaurang som ligger mitt i gamla stan i Stockholm. Restaurangen påminner oss om hur våra förfäder kanske hade det en gång i tiden på sina gillen. Lokalen är utsmyckad med arkeologiska föremål funna i gravar och utgrävningar runt om i hela Europa. Maten och gästfriheten är självklart helt fantastisk - en kväll ni garanterat sent kommer att glömma.

"Kokböcker från just den sena järnåldern saknas tyvärr men vi har med arkeologins hjälp satt samman en meny som man mycket väl kan ha låtit smaka sig för 1100 år sedan. Många rätter är smaksatta med örter och kryddor som vikingarna lastade ur sina skepp efter hemkomsten från fjärran länder. Till exempel saffran, kummin och kanske till och med kaffebönan. Att smaksätta gräddklicken till de lingonkokta päronen med lite polskt sött mjöd är inte bara gott, det också helt logiskt. Med all säkerhet har en duktig och påhittig matmor på 800-talet provat att koka musslorna i både grädde och en skvätt äppelmjöd. Till makens och barnens högljudda belåtenhet. Detta är vi på Aifur Krog & Bar övertygade om."
Martin Erikson 2012

För 4 personer
OBS! Alkoholhaltig dryck ingår ej. Bokning sker via Denniz Pop Awards.


Genom att buda på detta föremål stödjer du Denniz Pop Awards Insamlingsstiftelse som hjälper ung musiktalang genom stipendier, priser och aktiviteter. Denniz Pop Awards delar även varje år ut ekonomiskt stöd till Denniz Pops Minnesfond under Radiumhemmet. För mer information om stiftelsen, besök: http://dennizpopawards.com
Annons
GÅ TILL TRADERA >
×