Beskrivning

Oanvänt

Avsedd för en 75 cl flaska. Se bilderna ovan, och maila mig gärna om det är något du undrar över. OBS att flaskan på bild 2 och 3, ej ingår i auktionen. Den är bara med som illustration.

Traderas nya betalsystem fungerar inte speciellt bra för dig som vinner flera auktioner samma dag, eller under en vecka, och vill att jag ska samfrakta. Ofta blir det fel fraktkostnad, och det ställer till problem för både dig och mig. Vill du ha samfrakt ska du vänta in mitt vinnarmail som kommer att ge dig rätt fraktsats och alternativa betalningsmöjligheter. Kom ihåg att jag alltid försöker skicka varorna så billigt som möjligt!

Portokostnad inom Sverige på 26:- med Posten tillkommer. Kostnad för försändelser till utlandet, uträknas i varje enskilt fall. Jag ansvarar för varan fram till dess att den är lämnad till Posten för vidare befordran till din adress. Därefter är det ditt ansvar. Om du vill att jag ska rekommendera försändelsen, meddela mig då innan betalning sker.

Jag försöker alltid skicka mina försändelser så fort och billigt som möjligt. Oftast blir det via Posten, då det passar mig och min vardag bäst, och det är också deras priser jag utgår från. Om jag använder mig av ett annat, billigare fraktsätt, kommer jag givetvis att returnera mellanskillnaden till dig. Du får i så fall e-post om detta.

Betalning skall ske inom en vecka efter auktionsslut till mitt bank- eller PayPal-konto. Du kan också sända kontanter med post, men det sker då på din egen risk!

Titta gärna in på mina andra auktioner!

Bildsök

Det smarta sättet att hitta liknande objekt

Andra har även tittat på