Beskrivning

Vintage Sunset Malibu Barbie med olika kläder. Jag kan inte mycket om denna docka och tiden men jag plockade ihop lite kläder som jag kan tänka mig hör till den tiden (jag kan ha fel).

Hennes ben klickar 3 gånger och håller alla positioner. Hon har inga hål i öronen men en pytteliten vit prick längst upp på ena örat. Håret är glansigt och fint och jag tror inte det är klippt. Inga skador på kroppen men hon kan behöva en lättare tvätt. Med följer ett par rosa baddräkter, en rosa bikini överdel, en orange jumpsuit där sömmarna på båda ärmarna har släppt på vissa ställen (kan behöva en tvätt). Klänningen är fin men på ena kanten av tyllen finns ett hål, detta syns dock inte för kanten har rullat ihop sig. Barbie är märkt JAPAN under båda fötterna och även märkt:

© 1966

Mattel, Inc.

U.S. Patented

U.S. Pat.Pend.

Made in

Japan

Jag är ingen Barbie-expert men jag försöker alltid vara noga och ta upp alla uppenbara fel som jag ser. Jag kan dock missa något så använd bilderna som en del av beskrivningen och zooma in. Hör gärna av er om ni önskar fler bilder eller har några frågor.

Vid flera vunna auktioner hör av er och skriv vilket fraktsätt ni önskar att jag samfraktar med. Titta gärna på mina andra auktioner!

Jag samfraktar gärna!

Tack!

Objektnr 633 536 013

Visningar 332

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 19:39

Vintage Sunset Malibu Barbie med olika kläder.

Slutpris

|

380 kr

Auktionen är avslutad

Mhus vann auktionen

allicoli

boxholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

598 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också