Beskrivning

Möt ALF M från Melmac! ALFT™ är det kloka
Alien Life Form från planeten Melmac.
Auite anlände till Hollywood
helt av en slump när hans
rymdskepp kraschade genom taket på familjen Tanners garage. Även om deras familjeliv kastades ur spel av ALF:s ovanliga vanor och hans övertagande personlighet, älskar Tanner-barnen honom och vill att han ska stanna.
Nu med Coleco's ALFT™ kan du njuta av den älskvärda charmen hos denna barska lilla utomjording när som helst och låta ALFT™ stanna hos dig!
1986 Alien Productions. Alla rättigheter förbehållna. TM ägs av Alien Productions och används av Coleco Industries, Inc.. under auktorisation. Licensierad av Lorimar-Telepictures Licensing Group.
401608
Coleco Industries, Inc., Amsterdam, NY 12010, U.S.A.Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 631 692 742

Visningar 585

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Vintage 1986 ALF nalle

Pris

1 000 kr
Annonsen är avslutad

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

5.0

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

323 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också