Beskrivning

Varumärke och beskrivning: Vacker kartong med Elvis bilder på av olika slag. Vintage och lite gulnad på sina ställen. Annars en fin liten klenod och uppsamlare. Återfinns inte i den normala traditionella handeln, så passa på här.

Storlek: 24 X 24x13 cm

Skick: Hela varan är intakt och aldrig använd.

Tips: Vi har möjlighet att samfrakta era varor, samt ge er fri frakt vid beställningar över 999 SEK. Vi har även möjlighet att leverera era varor till Frölunda Torg, Göteborg för 40 SEK, för avhämtning här efter överenskommelse.

Tips: Vi har möjlighet att samfrakta era varor, samt ge er fri frakt vid beställningar över 2299 SEK, med undantag av konst/tavlor och glas. Vi har även möjlighet att leverera era varor till Frölunda Torg + Karl Johansgatan, Göteborg för 50 SEK, samt med service för avgiftsfri avhämtning här efter överenskommelse. Se våra låga utrop från 9 kr på barnkläder och annat.

Kidzorama Handelshus handlar med sällsynta produkter i limited-edition anda för både barn och vuxna.Vardagslyx i ett klick så är varorna på väg hem till dig.

Du finner mycket som är "Svårfångat, sällsynt, unikt och originellt", i härliga färger, former, med karaktär, eller varför inte karaktärer/figurer för både vuxna och små?

Håll utkik efter varor laddade med nostalgi, favoriter i repris, charmiga klassiker, lång hållbarhet med kvalitet, i fint skick och i härliga färger och former. Karaktär är högvaluta för oss, och i vårt byggande av varumärke. Som bonus minskar Du även ditt ekologiska fotavtryck när du handlar hos oss.

Som bonus får du även: *Fraktfritt om Du beställer varor för över 2199 SEK inom Sverige, - med undantag för glas och tavlor. *Tjänsten blixtsnabb leverans: utskick samma dag- låt oss få veta då vi måste ge oss iväg till vårt lager en bit bort mot en extrakostnad av 75 SEK inom Sverige. Vi kan även leverera till Frölunda Torg och Karl Johansgatan, Göteborg mot en avgift på 50 SEK. Du kan även hämta avgiftsfritt i Fiskebäck efter överenskommelse. Det går inte att nyttja denna tjänst som lagerhållning mer än 2 veckor. Vid icke uthämtade paket debiteras en avgift om 399 kr.

For International buyers: Please contact us before submitting your purchase so we can inform you about the shipping cost.

Vi hoppas kunna leverera med mersmak för karaktär. Varmt välkommen till Kidzorama Handelshus.

Objektsnr 289142752

Visningar 1 878

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Elvis kartong med porträtt av Elvis olika motiv Vintage

Pris

199 kr

kidzorama_handelshus

Västra Frölunda, Sverige

5.0

kidzorama_handelshus

Företag

Toppsäljare

4 105 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?