Beskrivning

Unik slipsnål för den multinationella övningen VIKING 05

Slipsnålen är dekorerad med den välbekanta symbolen för Viking 05. Under en skyddande epoxiyta återfinns den färgglada Viking 05-symbolen. Slipsnålen är av mässing (eller en metall som skall likna mässing). Den kommer i sin originalask och är helt ny. Mekanismen fungerar utan anmärkning.

Denna övning var den fjärde övningen i denna välkända och framgångsrika övningsserie där den svenska försvarsmakten varit huvudansvarig. Tusentals svenska män och kvinnor har genom åren deltagit i VIKING-övningar.

Sverige har under de senaste ca 20 åren successivt tagit på sig en allt större roll för att utveckla en avancerad datorstödd övningsverksamhet kopplad till komplexa fredsfrämjande operationer. Övningen Viking 05 engagerade totalt över 2 000 personer från 25 länder. Ungefär hälften av dessa kom från det svenska försvaret.

Här kommer detaljerna:

Längd ca 65 mm
Total vikt (slipsnålen i sin originalask) ca 22 gram
Askens mått ca 80/28/24 mm

Porto: Skickas i ett förstärkt brev med Posten som kostar 18 kr. För brev med Posten använder jag ibland rabattfrimärken för att själv eventuellt spara en slant... Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 634 205 492

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 17:55

Slipsnål – för den multinationella övningen VIKING 05

Utropspris

|0 Bud

95 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 819 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också