Beskrivning

En nyckelring – CelsiusTech (se även pennan från CelsiusTech i mina andra auktioner)

Nyckelringen kvadratisk och utförd i ett genomskinligt plastmaterial. Motivet är CelsiusTech logotyp i blått och rött mot en vit bakgrund. Samma motiv på båda sidorna.

Celsius AB var en svensk försvarsindustrikoncern. Företaget hade formellt en bakgrund i statliga Svenska Varv som grundats 1977, och fått namnet Celsius Industrier AB 1987. 1991 fick dock företaget en helt ny skepnad i och med att en stor del den statliga ammunitions- och vapentillverkaren Förenade Fabriksverken och Telub gick upp i företaget. Samtidigt köptes Bofors från Nobel Industrier. I och med detta var Celsius en statligt ägd, allmän försvarskoncern där den försvarsinriktade varvsdelen inte utgjorde någon huvuddel. Namnet kortades till Celsius AB 1995, samtidigt som företagsstrukturen ändrades. År 2000 köptes CelsiusTech av Saab.

Nyckelringen är helt ny och i nyskick.

Här kommer detaljerna:

Bredd/bredd ca 38/38 mm
Vikt ca 15 gram

Porto: Skickas i ett förstärkt brev med Posten som kostar 18 kr. För brev med Posten använder jag ibland rabattfrimärken för att själv eventuellt spara en slant... Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 634 205 657

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 17:56

Nyckelring - CelsiusTech

Utropspris

|0 Bud

15 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 819 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också