Beskrivning

Säljer en halsduk, tour merchandise från Michael Jackson bad tour! En väldigt unik samlarobjekt som inte kommer till salu ofta!

Jag köpte den här själv från någon som hade varit i hans konsert för flera år sedan, men sen dess så har den fått lega i en låda med andra samlarsaker om honom och nu är det dags för mig att sälja den vidare till ett bra hem där den kanske eventuellt får synas istället för att vara i en låda!

Den är i riktigt fint skick! Aldrig använd av mig utan jag tyckte bara samla saker om honom många år sedan. Man ser i bilderna hur den har varit vikt i lådan och så kommer jag även skicka det sedan. Man kan kanske försöka stryka den sedan genom att lägga den under nån frotté handduk och stryka försiktigt på frottén, kanske så alla väck försvinner, men jag vill inte göra det utan det får man bestämma själv sedan efter köp.

Har även andra samlarobjekter om honom till salu, kolla mina andra annonser!

——

Innan du lägger bud/köper, titta noga på upplagda foton för att bedöma. Jag säljer mina och min familjs prylar, en del är mindre än 1 år och en del mer än 30 år gamla, så spår av tidens gång kan finnas i vissa saker, som kanske inte syns på bilderna. Du kan också skriva till mig och fråga. Jag kan ta fler foton och jag hjälper dig självklart efter bästa förmåga - så skriv gärna, jag svarar på alla meddelanden så fort jag hinner!

Se även mina övriga annonser, samfraktar gärna!

OBS! frakt utanför Sverige blir en högre fraktkostnad.

NOTE! Shipping outside of Sweden is higher prices. If you have questions about my items for sale, you are welcome to contact me and I will help you with requested information.

HUOM! Lähetys Ruotsin ulkopuolelle maksaa enemmän. Ja jos sinulla on kysyttävää minun tavaroistani, ota minuun yhteyttä ja pyrin auttamaan sinua parhaani mukaan.

Objektsnr 624669503

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 26 mar 17:19

Bad tour 1998 Michael Jackson halsduk - tour merchandise

Pris

980 kr

Jenny.pa

Eskilstuna, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

157 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?