Beskrivning

Du finder her 1 stk. draft booster pack - til en helt utrolig lav pris!

En draft booster (tidligere blot kendt som en "booster") er en pakke med 15 tilfældige kort, hvoraf 1 med garanti er Rare eller Mythic Rare, 3 med garanti er Uncommon, og 1 af de 11 Commons i pakken har mulighed for at være et foil-kort af en tilfældig sjældenhed! Der medfølger også et ekstra reklamekort der har mulighed for at have en Token på forsiden.

Draft boosters er perfekte til Draft events, og til at opbygge en samling med så mange kort i serien som muligt!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Kaldheim er et plan inspireret af vikinger og nordisk mytologi, fyldt med guder, helte og monstre! Man har kun set Kaldheim i små glimt tidligere, og denne serie er første gang man for alvor dykker dybere ned i planet og dets historie!
  • Planeswalkerne Kaya og Tibalt vender tilbage i denne serie - og vi møder to nye planeswalkers: Niko Aris og Tyvar Kell.
  • Kaldheim har et stort fokus på creature types, og har fx kort der forstærker Angels og Elves!
  • Foretell: Profeter og orakler i Kaldheim er i stand til at spå fremtiden - og kort med Foretell kan forudsiges ved at betale 2 mana og exile kortet fra hånden med bagsiden opad! Du kan kaste kortet på en senere tur for dets Foretell cost - perfekt til at gemme tricks til senere eller til at undgå at discarde kort fra hånden!
  • Boast: Mægtige krigere praler ofte af deres bedrifter, og Boast er en ny type activated ability på creatures. En Boast-evne på et væsen kan kun aktiveres 1 gang per tur, hvis væsenet har angrebet samme tur - hvilket inkluderer hvis væsenet stadig er i gang med at angribe! Boast-evner kan være alt fra combat tricks til effekter der blot er billigere end normalt.
  • Modal Double-Faced Cards (MDFC): Disse kort har 2 spilbare sider, og du vælger selv hvilken vej du vil spille kortet fra hånden. Når først kortet er spillet, bliver det ikke vendt om igen - medmindre du kan finde en metode til at tage det op på hånden igen og spille det som den anden side. MDFC i Kaldheim inkluderer blandt andet God creatures og Pathway-lande der giver forskelligt farvet mana alt efter hvilket side du vælger.
  • Snow, Sagas og Changelings vender tilbage!
    • Snow er en supertype, hvilket betyder at andre korttyper kan være Snow (fx Creatures eller Lands). Som noget nyt kan Instants og Sorceries nu også være Snow! Symbolet for Snow Mana optræder i nogle costs - dette symbol betyder at man kun kan betale med mana som er produceret af et Snow Permanent (fx et Land), men at farven af mana er ligegyldig for Snow-costen!

Følgende kort er fra Kaldheim:

Objektsnr 627628661

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Kaldheim - Draft Booster Pack (Magic the Gathering)

Pris

39 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.8

Kelz0r

Företag

50 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?