Beskrivning

Universes Beyond: Fallout - Commander [EDH] Multiplayer Magic Deck:V3 - Science! - 100 kort

Her finder du 1 stk Commander deck - til absolut lavpris!

Ligesom ved tidligere Commander-udgivelser indeholder hvert deck 100 kort, og kan bruges direkte fra æsken af til at spille Commander!

Hvert deck indeholder desuden en Collector Booster Sample Pack med 2 kort i særlige udgaver, der normalt fås i Collector Boosters til serien!

Husk at vi har gratis porto over 975,- DKK!

Som altid holder vi Prerelease, Draft Weekend og andre events når der kommer nye serier!
Det hele foregår i vores butik i Holbæk og på Hotel Krebshuset i Sorø - til lavpris!
Se mere her!

Særtræk ved serien:

  • Rejs til en retro-postapokalyptisk udgave af vores egen verden med denne særlige serie af Commander Decks og tilhørende Collector Boosters! Fallout er en del af Universes Beyond - den særlige afdeling af Magic: The Gathering som udforsker verdener uden for Magics egne - og selv om krig aldrig ændrer sig, er serien fyldt med kort der giver nye og spændende muligheder i Commander-formatet!
  • Serien trækker på kendte karakterer, quests, udstyr og evner fra på tværs af Fallout-spillenes historie, og hvert af de nye decks er baseret på forskellige metoder til at overleve i den postnukleare ødemark! Slutter du dig til resterne af samfundet under en tyrans jernnæve, eller overlever du som enspænder - og trækker du på avanceret retro-teknologi, eller på mutanter fra vildnisset?
  • Afbildningen af Fallout drager fordel af mange mechanics fra Magics historie såvel som nye mechanics der er introduceret netop til denne serie!
    • En af de nye mechanics er Rad Counters, som repræsenterer faren ved radioaktivitet i denne postapokalyptiske verden! Effekter på tværs af serien kan give spillere rad counters, og i starten af hver spillers precombat main phase skal den spiller mille lige så mange kort som de har rad counters. For hvert nonland kort der bliver møllet med denne effekt, mister spilleren både 1 liv og 1 rad counter.
    • Energy Counters vender tilbage fra Kaladesh! Nogle effekter giver en spiller energy counters, og andre effekter kan opbruge dem for at udløse diverse særke effekter. En spiller beholder energy counters på tværs af ture og faser (i modsætning til mana), hvilket gør det muligt at opspare til stærkere effekter.
    • Andre tilbagevendende effekter såsom Proliferate kan både give dig selv flere energy counters og dine modstandere flere rad counters!
  • Kortene i de fire decks er lavet med den almindelige ramme fra Universes Beyond (med trekantet hologram-symbol på Rares og Mythic Rares), men særlige udgaver af disse kort kan fås i Collector Boosters til serien! Disse særlige udgaver inkluderer eksempelvis versioner af kortene med borderless Vault Boy artwork, versioner i foil eller Surge Foil, og versioner hvor hele rammen har et retrofuturistisk design, med UI fra Fallout-spillene på illustrationen!

Følgende kort er eksempelvis mulige at få i produkter fra serien:

Objektsnr 627628687

Visningar 137

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Universes Beyond: Fallout - Commander [EDH] Multiplayer Magic Deck: V3

Pris

522 kr

Kelz0r

Holbæk, Danmark

4.8

Kelz0r

Företag

49 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?