Beskrivning

Fånga blicken och beundra #146 1999 P.M. Japanese Promo Moltres Gem MT, en sällsynt skatt för Pokémon-samlare över hela världen. Denna oerhört eftertraktade kort pryds av den majestätiska Moltres, en legendarisk Pokémon, och är en officiell japansk promo-utgåva från 1999.

Varje kort har blivit omsorgsfullt graderat av det ansedda PSA (Professional Sports Authenticator) och erhållit den prestigefyllda betyget PSA10, vilket garanterar en extraordinär skick. Med dess gnistrande yta och skarpa detaljer får varje samlare möjlighet att äga en perfekt bevarad del av Pokémon-historien.

Detta exemplar är ännu mer speciellt då det är en del av ett samarbete med All Nippon Airways (ANA), en av Japans ledande flygbolag. ANA är inte bara en del av den japanska kulturen, utan ger också en unik kontext till detta Pokémon-kort. Medan du beundrar detta mästerverk kan du även låta fantasin sväva fritt och drömma om de äventyr som väntar i Pokémon-världen.

Missa inte chansen att lägga vantarna på detta sällsynta och värdefulla #146 1999 P.M. Japanese Promo Moltres Gem MT-kort, en symbol för Pokémon-samlarnas passion och uthållighet. Lägg till det till din samling idag och låt det bli kronjuvelen i din Pokémon-samlarvärld.

Objektsnr 628315591

Visningar 146

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

#146 1999 P.M. JAPANESE PROMO MOLTRES ALL NIPPON AIRWAYS GEM MT PSA10

Pris

2 999 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?