Beskrivning

Dyk in i den pulserande och farliga världen av Hongkongs undre brottssyndikat med Sleeping Dogs till Xbox 360. Denna begagnade titel tar spelaren med på en actionfylld resa genom gatorna i en av världens mest livliga städer.

I Sleeping Dogs kliver spelaren in i rollen som Wei Shen, en undercoverpolis som infiltrerar Triaderna, Hongkongs mäktiga kriminella organisation. Utforska den öppna världen, utför uppdrag för att stiga i graderna och navigera mellan lojalitet gentemot lagen och din nya kriminella familj när du försöker avslöja korruptionen som plågar staden.

Denna begagnade disk för Xbox 360 ger dig möjlighet att uppleva spänningen och intrigen i Sleeping Dogs till ett överkomligt pris. Oavsett om du är en fan av actionspel, öppna världar eller bara letar efter en engagerande och fördjupande spelupplevelse, kommer detta spel att leverera timmar av underhållning.

Med sina realistiska miljöer, djupgående karaktärer och intensiva strider tar Sleeping Dogs till Xbox 360 spelaren på en resa genom en mörk och farlig värld där varje beslut kan få konsekvenser. Ge dig ut på uppdrag, samla bevis och försök att navigera den farliga labyrinten av korruption och brott.

Oavsett om du är en samlare, en actionspelsentusiast eller bara en spelare som söker en spännande och oförglömlig spelupplevelse, kommer Sleeping Dogs till Xbox 360 att tillföra den nödvändiga dosen av spänning och intriger till din spelupplevelse. Ta kontroll över Wei Shen och gör dig redo att infiltrera och överleva i Hongkongs undre värld med detta begagnade spel till Xbox 360.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 629925276

Visningar 93

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Sleeping Dogs (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?