Beskrivning

Vi på Autism Sverige vill uppmärksamma Världsautismdagen den 2 april för att förbättra levnadsvillkoren för personer med autism.

Det gör vi bland annat med en exklusiv auktion!

Var med och buda på fotbollen signerad av självaste Pelé och bidra samtidigt till att fler personer kan delta på Autism Sveriges uppskattade familjeläger för personer med autism! Våra läger ger familjer möjlighet till återhämtning i en förstående miljö där de får träffa andra i liknande situation.

Historien om bollen
Autism Sverige hade mellan 2001 och 2009 ett projektsamarbete med föreningen Associação de Amigos do Autista i Sao Paulo, Brasilien. Associação de Amigos do Autista fick en fotboll signerad av Pelé, världens genom tiderna mest kända fotbollsspelare, för att kunna auktionera ut bollen.

Den som köpte bollen skänkte den sedan tillbaka till Associação de Amigos do Autista, som i sin tur under det gemensamma projektet hade med sig bollen och skänkte den som en vänskapsgåva till Autism Sverige. Sedan dess har bollen legat många år i bokhyllan på Autism Sveriges kansli. Nu har Pelés namnteckning på grund av ålder och ljus börjat blekna, men den syns fortfarande.

Alla pengar som bollen genererar går till Autism Sveriges familjeläger för personer med autism!

Tack för ditt stöd!

Objektsnr 627467633

Visningar 4 070

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 2 apr 23:13

Signerad fotboll av den legendariske brasilianska fotbollsspelaren Pelé!

Slutpris

|

7 200 kr

Auktionen är avslutad

LinneaRyde vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?