Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask av DVD-typ.
* OBS! Det är gratis att spela spelet online

Sagan om Ringen Online är det ultimata äventyret. Dennaprisbelönta MMORPG ger en interaktiv upplevelse fullmatat med livoch fylld med de välbekanta människor, platser och monster från denmest kända fantasyn genom tiderna. Från de pittoreska omgivningarnai Shire till Moria, det mest skräckinjagande underjordiska rike somnågonsin skapats. Spelare kan uppleva en värld av Midgård!

Försvara invånarna i Rohan mot de onda krafterna från Mordor ochIsengard.

Upplev Riders of Rohan - Gå med Rohirrim och rid över deutsträckta vidderna i Rohan, bevittna slutet av "the Fellowship"vid Amon Hen; skapa allianser med Enterna av Fangorn; och stödÉomer, adoptivson till Théoden, då han försöker skydda sitt hemlandfrån den växande skuggan.

Nytt är "Mounted Combat" - Rid in i strid ovanpå din lojalakrigshäst medan du försvarar folket i Rohan från de onda krafternafrån Isengard och Mordor. Anpassa din krigshästs rustning ochkompetens över tiden för att hjälpa dig försvara kung Theodenmarker. Kliv upp på din springare och samla dina krigarvänner föratt bekämpa Warbands, som har setts över hela Plains of Rohan! Detåligger dig att avvärja och besegra detta nya hot innan de tar överlandet.

Riders of Rohan expanderar online-världen av Midgård där spelaregår samman för att rida in i Plains of Rohan.

Riders of Rohan lanserar en flera levels, de stora slätterna iRohan, inklusive ikoniska platser som Amon Hen och Fangorn Forestsamt det nya uppstigna stridssystemet och mycket mer!

Saxat från recension av spelet på IGN där det fick mycket högtbetyg:

Risky business i Riddermarken.
Riders of Rohan handlar om att lämna... Vi ser det i brytandet avFrodos Fellowship i de inledande kapitlen i spelets episkaberättelse, och vi bevittnar Turbine själva lämna en stor del avden kärndesign som gällde för deras Tolkien-tema-MMORPG:ar tillsnu.

Det skadar inte att all action sker i en sådan minnesvärd ochkraftfull miljö. Förra årets Rise of Isengard flirtade bara medSaruman och hans ikoniska fallostorn; de mesta av resten av denexpansionen uppvaktade The Dunlendings, den smutsiga backensom tillfälliga Tolkien entusiaster bara känner till från sina femminuters visning i Peter Jacksons trilogi.
Men om Rise of Isengard var av Hobbitstorlek så är Riders of Rohanär av grotttrollsstorlek. Du känner dess storhet från det ögonblickdu passerar Anduin in i Rohan och bevittnar de enorma prärierna avWold som visar sig långt i fjärran, och du känner det i ChanceThomas jagande 22-spårsmusik, som förstärker de tomma hedar ochgårdar i östra Rohan med manskörer och nordiska fioler.

Ett nytt sätt att spela.

Behovet av svängrum uppenbarar sig det ögonblick du köper dinstridshäst. Den är, kommer du snabbt att inse, inte alls somvanliga MMORPG-hästar, som lika gärna skulle kunna varaglorifierade "speed boosts" som gör orealistiska plötsliga stoppoch split-second-vändningar. Däremot beter sig vår stridshästar mersom riktiga hästar, komplett med fyra hastigheter som sträcker sigfrån promenad till galopp och vida svängar som går i en båge närman galopperar i full fart, och en sådan realistisk design kräverbetydligt mer utrymme än zoner avsedda för strider till fots.

Spelet fångar de bästa aspekterna av det som gjorde RDR: smultiplayerläge till en sådan succé för några år sedan även om dettar ett tag att vänja sig och det finns en inlärningskurvainblandad.

LotROs episka mission - mestadels berättelser som följer"Fellowship"-ets resa till Mordor - plockar också upp nytt momentumpå resan från level 75 till 85, och vi kommer att få se mer avFrodo i spelet än vi sett på flera uppdateringar.

Allt är gjort utomordentligt väl, allt från en mörk humoristisksekvens med "the Fellowship":s sett igenom Boromirs avvisande ögon,till sena plundringståg mot orcher med Rohirrim. Turbine gör ettbra jobb med att motivera expansionens strid genom att förklara attThéoden har förbjudit alla åtgärder mot plundrande orcher.

Handlingen medger även en uppvisning av Tolkiens mest kändaparadnummer som sträcker sig från högtidliga väsen i Argonath tillden hisnande interiören i Edoras, som lätt tar förstapriset för denmest imponerande grafiken som kan ses i Sagan om ringenOnline-serien hittills.

Domen

Riders of Rohan är ett kraftfullt bevis på Lord of the RingsOnlines bestående förmåga att leverera ett unikt givande MMORPGerfarenhet, som kommer som en välkommen nyhet efter besvikelsen somRise of Isengard gav. Massivt, vackert, och begåvat med några av debästa ridande striderna någonsin sett i ett MMORPG, ger den känslaav spännande äventyr som alltid gjort LotRO unik.

Spelare som vill förlora sig i en noggrant realiserad MMORPG meduppfriskande unikt gameplay kommer inte att hitta många bättrealternativ.

Betyg: Great 8,8 av 10.

+ Rolig, ridande strid i snabb takt
+ Massivt, vackra nya zoner att utforska
+ Open tagging uppmuntrar till "cooperative play"
- Hytbold quests kan kännas som en "grind"

Uppdrag
Intro Quests, Bree-Land - Archet Quests, Bree-Land - Combe Quests,Bree-Land - Staddle Quests, Bree-Land - Bree Quests, Bree-Land -Buckland Quests,

Maps
Full Map of Eriador, Goblin Town Map, Falathlorn Homes Map,Thorin's Hall Homesteads Map, Shire Homes Map, Breeland Homes Map,87 Pages

Systemkrav: Minst Win XP, Pentium4 1.8GHz, 512 MB RAM, 7 GBHårddiskutrymme. (Funkar till de fletsa nya datorer.)

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 631065816

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 11:04

Lord Of The Rings Online Riders of Rohan / PCspel / <----

Pris

225 kr

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 533 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?