Beskrivning

  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i enCD-ask.
  • OBS! Det fanns inget pappersomslag till CD-asken. Dethar legat i en stor papplåda men den finns inte kvar. Skivan är somsagt helt oanvänd.

Förutom att skejta runt fritt på diverse banor kan man spela ettmycket underhållande karriärsläge. Man börjar med att skapa enskejtare som man "designar" själv. Man väljer både de fysiskaegenskaperna (hur duktig man är på olika saker inom skateboarding)och det fysiska utseendet. När man klarar av vissa mål i spelettjänar man pengar som man kan lägga på att lära sig nya trick ellerbli skickligare inom något område. Man märker verkligen skillnadnär man "uppgraderar" sin skejtare, så givetvis blir man eggad attbli bättre och bättre.

Från början är bara en bana tillgänglig och man måste samla inen viss summa pengar i karriärsläget innan nästa bana blirtillgänglig. Detta system är vanligt förekommande på konsoler, menmindre frekvent på PC. Jag tycker att det är ett kul system, föräven det eggar en att spela vidare och bli bättre. Det finnsemellertid en ruskig massa banor som är gjorda i den medföljandebaneditorn, av vilka alla är tillgängliga från början. Editorn ärlättanvänd och det går att skapa förhållandevis intressanta banorpå kort tid i den.

Spelkontrollen är mycket exakt och spelet svarar på allakommandon utan minsta tvekan. Det är sannerligen viktigt eftersomdet finns så otroligt många olika trick att göra. En annan detaljjag gillar i THPS2 är att man själv kan ställa in vad man ska göraför trick på de olika knappkombinationerna. Till skillnad från MTVSkateboarding krävs det en del skicklighet för att göra de riktigabestarna till trick och man känner att man gör framsteg i speletnär man övar, vilket är kul.

Tony Hawk's Pro Skater 2 har ett mycket högtunderhållningsvärde, de flesta elementen i spelet är välslipade ochdet är unikt på något sätt. Hur som helst, THPS2 har ytterligare enspeciell egenskap - det kan få en att må illa. Detta genom en av demedföljande videosnuttarna som visar skejtare som ramlar och görallt från att bryta nackarna till att slå ut sina familjejuveler.Det är hårt att vara skejtare.

Win 95/98/2000/ME/XP (Funkar även till många nya datorer.)

FFörskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 626644751

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 12 apr 11:56

TONY HAWKS - PRO SKATER 2 / NYTT SPEL till PC

Pris

60 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 533 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?