Beskrivning

SIMON the Sorcerer 3D - PC spel / NYTT inplastat
  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastad originalask.
Beväpnad med en spetsig hatt och dina magiska krafter är allt som står i mellan dig och ett lyckligt slut ett väldigt stort och välgjort äventyrsspel.

Simon the Sorcerer 3D är kanske inte det nyaste spelet men det är ett sånt spel som aldrig blir omodernt. Du är än en gång huvudpersonen Simon som har blivit teleporterad tillbaka i tiden.

Simon har huserat förr på våra skärmar, men då endast i två dimensioner, vilket framgår med önskvärd tydlighet från titeln på spelet. Simon är en trevlig och ung kille som dras in i en komplicerad (nåja!) historia som utspelar sig i en alternativ värld, vitt skild från den verkliga, men ändå ganska familjär om du tidigare har spelat äventyrsspel i fantasymiljö. Här finns de traditionella trollkarlarna, faktum är att du är en trollkarl själv, tillsammans med dvärgar, tomtar och annat smått och gott.

Handlingen är traditionell, samtidigt som den är ganska rolig i linje med spelets humoristiska karaktär. Sordid, den onde trollkarlen, tillika den som stal Simons kropp i början av spelet, har naturligtvis ondskefulla planer. Han planerar att ta kontrollen över Nexus, vilket kan jämföras med universums kontrollrum för att därigenom kunna bli allsmäktig. Ditt jobb är förstås att stoppa honom och istället kunna utnyttja Nexus till att äntligen ta dig hem till din egen värld (eller Simons värld om vi ska vara petnoga). På vägen dit blir det många roliga incidenter som inträffar. Simon får tillfälle att nyttja de telefonkiosker som står utplacerade runt om i landet och med fördel används för att teleportera sig mellan olika ställen. Teleporteringskioskerna är ett stort plus eftersom det innebär att du slipper springa i flera minuter bara för att ta dig till olika ändar av spelvärlden.

Systemkrav:
Win 95/98/ME/2000/XP (Funkar även till många nya datorer.)
Pentium 233 MHz
64 MB RAM
430 MB hårddiskutrymme

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 631065091

Visningar 27

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 10:53

SIMON the Sorcerer 3D - PC spel / NYTT inplastat <----

Pris

160 kr

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 533 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?