Beskrivning

WORLD OF WARCRAFT - WOW vilket spel / klassiskt PC spel

* Spelet är ett begagnat originalspel som ligger i enoriginalask.
* Prenumeration krävs
* Innehåller level 1-100

Stig ner i World of Warcrafts värld
Du skapades för denna värld. Du var avsedd för mer. Du skapades fördetta episka äventyr. Kanske även till stordåd. Att anfalla dina fiender utan rädsla. Att leva djärvt och kämpa med kamrater duinte visste att du hade. Att uppleva det omöjliga. Stig in i Worldof Warcraft och gå ihop med miljoner mäktiga hjältar i enonline-värld av myter, magi och oändliga äventyr. En oändlighet avupplevelser väntar.

Gå med oss!

Skapa din hjälte
Bygg din egen unika hjälte från en av tretton spelar-raser och tioolika klasser. Stig sedan till episka makthöjder när du utmanar dedödligaste onda och kämpar till dig de största belöningarna ilandet.

Forma Kraftfulla Allianser
Spela ensam eller värva dina vänner och använd gemensamma krafternär ger dig i kast med det stora, stridskärmade landskapet i envärld som är i krig.

Delta i Epic Quests
Delta i tusentals specialanpassade uppdrag - och fler läggs tillhela tiden. Konfrontera Illidan the Betrayer, krossa Lich Kingsarméer av odöda och mycket, mycket mer.

Utforska den alltid förändrande World of Azeroth
World of Warcraft uppdateras ständigt med nya äventyr för dig attutforska, nya landområden att undersöka och nya monster attbesegra. För en förändring av tempo, delta i festen i ensäsongshändelse som Brewfest eller Hallows End!

Delta i Player-vs-Player Combat
Gå med i kriget mellan Alliansen och Horden, de två fraktionernasom strider om kontrollen över Azeroth. Från arenor och slagfälttill storskaliga PvP-zoner och öppen world combat, finns det alltidära att vinna.

Slaget mot level 100
Stig upp till nya höjder av makt medan du utforskar Jade-skogensgröna vidder, undvik Gorgronds kokande ventilationsfläktar och restill Tanaan-djungeln för att slåss med Högsta Lorden Kazzak.

World of Warcraft:

Fyra år har passerat sedan kaos härskade i Azeroth. Härjade avdet krig som slitit sönder nationer har raserna mödosamtåteruppbyggt sina riken till att än en gång vara stolta ochframgångsrika. Men nu reser sig än en gång ondskan och kommer medhot - gamla såväl som nya - mot de många länderna. Alla måste svarapå det kall som terrorn ger ifrån sig. Även du har chansen att blien hjälte och bekämpa den ondska som på nytt växer fram. World ofWarCraft är ett rollspel som helt och hållet utspelas online.

Utforska hela det enorma, fantastiska WarCraft-universumet, gedig ut på storslagna äventyr tillsammans med andra spelare ochbekämpa monster i det bländande vackra och mystiska Azeroth. Etthelt nytt europeiskt Blizzard-team kommer att leverera massvis medvarierade uppdrag och garantera att du som spelare alltid har någotnytt att uppleva, månad efter månad, år efter år.

Systemkrav:
Win 2000/XP (Fungerar även till många nya datorer.)
P IV 1,5 GHz
1024 MB RAM

eller

MAC OS X 10.3.9 eller nyare
1024 MB RAM

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 627356400

Visningar 92

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 18 apr 11:22

WORLD OF WARCRAFT - WOW vilket spel / PC-spel <----

Pris

160 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 533 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?