Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastad originalask av DVD-typ.

Crusader Kings är ett strategispel som utspelar sig under den kaotiska tiden av korståg mellan 1066 och 1453.

Skiljer sig mycket från de vanliga Paradoxspelen genom att detta spel faktiskt är fokuserat runt dynastin och hur kraftfull din familj kan bli. Öka husets ägodelar fredligt genom äktenskap och lönnmord. Försvara Europa från hedningarna, gå på korståg och slå tillbaka de nomadiska invasionerna.

En personlig favorit för mig. Crusader Kings är ett rollspelsspel med ett dynastiskt fokus, som samtidigt bibehåller ett tungt fokus på nationsbyggnad - liksom de flesta aspekter som man förväntar sig av ett Real-Time-Scenario.

Om du älskar medeltiden och har en bra fantasi, är detta spelet för dig. Jag uppmuntrar alla som är ens vagt intresserad att ge spelet ett försök.

Skådeplatsen är Europa, utsträckt till Uralbergen i öster inklusive delar av Persien och arabiska halvön samt nordafrika. I Crusader Kings baseras din framgång på vilken prestige och rikedom du uppnår, snarare än traditionell krigföring. För korsfararen är ära och makt viktigare än något annat, precis som strategiska drag för att lägga under sig större landområden. För att lyckas måste du utveckla och vårda relationer med feodalherrar och kyrkliga ledare för att hela tiden stärka din position som dominerande korsfarare.

Features:
- Realtidsstrategi - baserad på den prisbelönta motorn för Europa Universalis.
- Unik, historiskt korrekt skildring av korstågen; försvara dig mot mongolinvasion och var med i utformningen av det feodala Europa.
- En simulation av feodalsamhället som aldrig tidigare setts, inklusive lagar, religion och utnämningar som alla påverkar de fyra stånden adel, präster, borgare och bönder.
- Avancerat stridssystem, för att simulera de olika effekterna och fördelarna från t ex det lätta mongolska kavalleriet och engelska bågskyttar.
- Sparade spel från Crusader Kings kan enkelt konverteras till Europa Universalis 2.
- Se din dynasti utvecklas; bli belönad av Påven för framgångsrika korståg!
- Instifta och ta kontroll över religiösa ordnar, såsom Tempelherreorden, Johaniterorden, Tyska orden och Santiagoorden

Crusader Kings går att konvertera till Europa Universalis II, vilket gör att du kan fortsätta utveckla ditt imperium där du avslutar Crusader Kings. Spelbara nationer är kristna monarkier, hertigdömen och imperier, historiskt korrekt återgivna.

Crusader Kings är utvecklat av Paradox Entertainment, teamet bakom de prisbelönta titlarna Europa Universalis och Hearts of Iron. Spelet baseras på den av Paradox Entertainment utvecklade realtidsstrategi som vunnit framgång över hela världen.

Systemkrav:
Win 98/ME/2000/XP (Funkar även till många nya datorer.)
Pentium 3 eller mer

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628359670

Visningar 23

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 22:26

Crusader Kings - aldrig tidigare setts / PC spel NY <----

Pris

80 kr
Annonsen är avslutad

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 533 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?