Beskrivning

Big Mutha TRUCKERS / PC spel

  • Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en originalask av DVD-typ.
  • Rekommenderad ålder från 7 år

Big Mutha Truckers - lastbilssimulator eller GTA för hillbillys.

I Big Mutha Truckers spelar du ett av syskonen som på sextiodagar skall köra ihop tillräckligt med pluring för att få ta överfamiljens transportfirma. Vi har lyssnat på countrymusik, hängt på de rätta truckerhaken och med blicken i backspegeln och foten på gaspedalen berättar vi nu hur det var! Så här ligger det alltså till: Ms Jackson äger ett transportföretag och givetvis jobbar alla hennes ohängda ungar där. Nu vill hon dra sig tillbaka och därför utlyser hon en tävling: den som kör in mest pengar på sextio dagar vinner och får ta över familjeverksamheten. Alla medel är tillåtna. Du väljer vilken av ”ungarna” du skall spela - Bobbie-Sue, Cletus, Earl eller Rawkus och de har alla lite olika egenskaper på sinalastbilar men det är inga större skillnader än i grafiken egentligen. Själva spelet är ganska öppet men det har sinabegränsningar. På kartan finns det en handfull städer och i varje stad har du samma alternativ:

* Affären: Här köper du och säljer det som du fraktar, köp billigt och sälj dyrt är devicen.

* Baren: Här kan du få tips från bartendern som därtill kan ge dig specialuppdrag. Här finns även lånehajar från vilka du kan låna pengar till oskäliga räntor – se till att betala i tid annars händer det en liten olycka…

* Garaget: Här kan man göra lite av varje som har med lastbilen att göra; fylla på bensin och laga skador, uppgradera lastbilen (så att den går snabbare, kan ta mer last, drar mindre bensin och så vidare), byta lastbilstyp och göra en egen logga för lastbilen.

OK, så här går det till: du kommer till en stad, säljer dina varor (förhoppningsvis till ett högre pris än vad du gav för dem),kollar med bartendern och hoppas att du får ett vettigt tips om var du kan sälja någonting som du kan frakta med din lastbilstyp, köper varor och drar iväg. I bästa fall har man fått ett tips frånbartendern men det är inte alltid din lastbil kan frakta den vara som han rekommenderar… Man kan alltid stanna till hos morsan för att kolla in priser och liknande men då förlorar du en dag och hinner de andra köra ihop ännu mer. Varje gång man kör ifrån staden blir utmanad av någon annan trucker och ju mer pengar du har, desto mer kan du tjäna på att vinna racet. BMT är givetvis ingen lastbilssimulator utan helt och hållet ett arkadspel och kontrollen av lastbilarna är därmed åt samma typ som Driver/GTA. Kör man på en annan bil så flyger den all världens väg och din last hoppar och skumpar när du far fram längs vägarna. Det är inget fel på detta –när man väl kommit in i det så funkar det bra och det är kul att se hur många krasch-kombos man kan åstadkomma ute på vägarna. (Man får pengar för att krascha andra bilar – kombinationer med flera bilarger mer pengar så klart!)

Det är helt enkelt så här; BMT är riktigt kul och helt klartvärt pengarna. Spelet har klart sina komiska poänger och är superbra som underhållning.

Systemkrav: Win 98/2000/ME/XP (Funkar även till många nya datorer.)
Processor: PIII 500 Mhz
96 MB RAM
985 MB HD

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 628361457

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 22:58

Big Mutha TRUCKERS / Riktigt KUL PC spel / NYTT / <----

Pris

24 kr
Annonsen är avslutad

iButiken

LUND, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

195 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?