Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask av DVD-typ.

För att bli Most Wanted (mest efterlyst) kommer du att behövalämna snutarna i backspegeln, blåsa ifrån dina kompisar ochutmanövrera dina rivaler. Med en hänsynslös polisstyrka som görallt för att stoppa dig behöver du ta blixtsnabba beslut. Drafördel av den öppna världen och håll dig steget före genom atthitta gömställen, flyga i hopp, och tjäna ihop till nya bilar. Isann Criterion Games-anda står dina kompisar i centrum av dinspelupplevelse. I en öppen värld utan menyer och infoskärmar kan dusnabbt utmana dina kompisar och bevisa din skicklighet bakom ratteni en rad olika sömlösa tävlingsformer. Dina motståndare kommer attgöra allt de kan för att stoppa dig i ditt race mot toppen.

Det kan bara finnas en som är Most Wanted.

INNEHÅLL:
"Ställ till med trubbel" Spänn fast säkerhetsbältet, tryck plattani mattan och håll i hatten: det är dags för ditt livs åktur! I MostWanted kan du uppleva drömbilar precis som du vill. Inga banor,ingen simulation. Allt handlar om att ta din körning till gränsenoch bortom den genom att drifta i 300 km/h, preja polarna av vägen,lura snuten och komma undan med stil. Blås trafikpolisen medmodifieringar som exempelvis förstärkta chassis som gör att du kanköra rakt igenom deras vägspärrar eller däck som blåser upp sigsjälva efter en punktering, för att köra rakt över spikmattorna.Dessutom kan du skapa problem för dina polare genom attlustgasinjicera din motor, blåsa förbi dem och vinna Speed Test imultiplayer.
"En uppkopplad öppen värld" I Most Wanted betyder friheten allt!Med en storslagen öppen värld till ditt förfogande måste du tävla,jaga och utforska för att tjäna Speed Points och bli Most Wanted,den mest eftersökta. Oavsett om du spelar i singel- ellermultiplayer blir allt i Most Wanted en social leaderboard. Körförbi vilken fartkamera, tävlingsstart, jack spot eller hopp somhelst, för att se vem av dina kompisar som är den bästa, elleranvänd Autolog-rekommendationer för att slå dem i olikautmaningar.
"Markera din närvaro" Markera din närvaro i den uppkopplade öppnavärlden. Den nya generationens Autolog visar dina vännersrekordfarter, tider, jakter och hoppdistanser överallt i FairhavenCity. Gör att rekordhopp och vi kommer till och med att visa dinvackra nuna på reklamskyltar som en konstant påminnelse till dinakompisar om vem som är den bästa.
"Non-Stop Multiplayer" Spelets online-läge erbjuder intensivracing, rankning och fordonsmodifieringar. Spelet levererarlagspel, variation och oändliga belöningar. Kliv in i en bil, mötupp dina kompisar och ta del av en nonstop-lista med utmanandeevents och tävlingar. Påverka listan genom att rösta med din bil.Kämpa om positioner på startlinjen och vänd om för att elimineramotståndarna vid målgång. Det här är online-racing som du aldrigupplevt tidigare!
"Det man hittar får man köra" Är du inte speciellt förtjust i attgenomföra massa tester och uppdrag innan du får köra de bilar duälskar? Det är inte vi heller! I Most Wanted finns nästan allabilar tillgängliga redan från start, och den bil du hittar i denöppna världen är det bara att hoppa in i och köra. Varje bil gerdig massor av gameplay. Nu måste du använda all din skicklighet ochbilarna du hittar för att samla Speed Points, utmana de mesteftersökta förarna, ta deras bilar och själv
bli den mest eftersökta "the Most Wanted".

Recension på nätet:
Fartkänslan och manövreringen är underbar, funkar även mycket bramed ratt och pedaler (Logitech Force GT). Väldigt snygga miljöeroch bilar.

Beroendeframkallande.

Rekommenderas absolut! Tar hundratals timmar att köra igenomalla race och sen har man multiplayerläget också.

Mer info:

Beskrivning
Need for Speed Most Wanteds öppna värld ger dig friheten att körahur du vill. Ta hopp och genvägar, byt bil, ligg lågt eller väljterräng som spelar på ditt fordons unika styrkor. Ta dig förbipoliser och rivaler med hjälp av skicklighet, senaste bilteknologinoch en rejäl portion lustgas. Allt kretsar kring dig, dina vänneroch massa häftiga bilar. Visa vad du kan.

Utvalt innehåll:
Upplev oavbruten action. Inga menyer, ingen lobby och ingabegränsningar - bara hård konkurrens. Kör, kämpa, krascha ochutforska en öppen värld full av saker att göra (och belöningar attsamla) i din egen takt.

Bevisa att du är bäst. Välj en bil och hoppa in i en spellistamed onlinetävlingar utan slut. Påverka spellistan genom att röstamed din bil. Gör upp om startpositionerna. Passera mållinjen ochgör en U-sväng för att slå ut de anstormande rivalerna.

Slå dina vänner. Autolog sparar allt du gör och skickar dinaviktigaste nya poäng, hastigheter och tider till dina vänner - ochdu får se deras. Vad du än gör finns det alltid någon att slå!

Visa vad du går för i stadsmiljö. Need for Speed Most Wantedlevererar en djup, fysisk upplevelse som visar upp olikalicensierade bilars unika personligheter. Upplev hisnandehastigheter, spektakulära krascher, aggressiv körning och slirigasladdar.

Systemkrav, rekommenderade:
OS: Windows 7 eller mer
Minne: 2 GB
Hårddisk: 10 GB
Grafikkort: DirectX 11-kompatibelt med 1024 MB RAM (NVIDIA GeForceGTX 560 eller ATI Radeon 6950)
Ljudkort: DirectX-kompatibelt
Tangentbord och mus

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 631065940

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 11:06

NEED FOR SPEED - MostWanted / PC spel / NYTT <----

Pris

125 kr

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?