Beskrivning

* Spelet är ett begagnat originalspel som ligger i enoriginalask av DVD-typ.
* Spelet är i bra skick.

Från skaparna av Myst och Riven kommer URU: Ages Beyond Myst,den djupaste och mest ambitiösa äventyrsupplevelse som någonsingjorts. URU förnyar Myst universumet och erbjuder ett singleplayeräventyr som är vackrare och mer fängslande än någonsin. Du kommeratt känna dig lockad att fortsätta aventyret genom att ansluta digonline till URU, där du kan möta upptäcktsresande från helavärlden.

OBS! Se bilden.

Saxat från recension på Torget.se där spelet fick betyget5 av 5:
URU - Ages beyond Myst

I tiotusen år frodas det underjordiska riket D'ni, encivilisation med rik kultur och kunskaper som aldrig når resten avvärlden. Någonting händer och riket dör ut och tar med sig sinahemligheter i graven. 250 år efter dess undergång hittar manresterna av detta fantastiska folk. Du är en av de personer som skaförsöka förstå och återuppbygga den gamla civilisationen, ett svårtjobb eftersom den är så olik vår egen värld. Alltihop börjar vid ensliten campingvagn i en öken i Texas, där ett djupt schakt tar digbort på en resa i både tid och rum.

URU är precis som sina föregångare ett äventyrsspel med tonviktpå fantastiska miljöer och svårlösta pussel. Det första du gör äratt skapa dig en karaktär genom ett roligt gränssnitt som låter digbestämma dina ansiktsdrag, hårfärg, vikt och kläder. Denna karaktärkommer du behålla spelet igenom, men för den trendkänslige spelarenfinns möjligheten att byta kläder under spelets gång. Väl inne ispelet tar du din karaktär runt i enormt detaljerade miljöer föratt lösa mysteriet om D'ni. Ni som har spelat någon av de tidigaretitlarna i Myst-serien vet att det inte är ett spel för otåliga.Att utforska och förstå de stora världarna innebär ibland att intemycket händer på en halvtimme, men för oss andra räcker det med attgå omkring i de fantastiska miljöerna, hitta nya utsikter ochförundras över hur välgjort allting är. Spelet är så stämningsfulltoch vackert att det ibland känns mer som en semester än ettspel.

URU är smått genialiskt i sin enkelhet. Ditt uppdrag är att ivarje värld, eller tidsålder som de kallas i spelet, hitta sjuikoner. Ibland krävs det enbart tålmodigt letande, ibland krävs detatt du löser pussel och uppgifter som varierar från ganskauppenbara till hysteriskt svåra. Men även om uppgifterna är svåraär de varken ologiska eller omöjliga. Eftersom du inte kan plockaupp saker och bära med dig dem slipper du ett vanligt problem iandra äventyrsspel, det tröstlösa kombinerandet av olika föremålför att lösa uppgiften du har framför dig. Du kan inte heller dö iURU. Skulle du råka trilla ned i ett djupt schakt blir duförflyttad till en speciell värld som används för att spara dinaframsteg och hoppa till andra världar.
Därifrån kan du genast bege dig tillbaka till den värld du håll attutforska.

Både ljud och grafik är häpnadsväckande ner till minsta sten ochvindpust. Känslan av ruiner och förlorade drömmar ligger över helaspelet från början till slut, och du är helt ensam i denna enormavärld vilket förhöjer stämningen ytterligare. Har man inte tålamodatt njuta av de fantastiska omgivningarna kommer man nog tycka attURU är lite långtråkigt. Dessutom krävs det en god portion tålamodatt lösa gåtorna och pusslen, ibland måste man helt enkelt inse attdet bästa man kan göra är att sluta spela, låta spelet ligga någondag och sen försöka på nytt med en ny infallsvinkel.
Personligen tycker jag att det är ett helt fantastiskt spel, ochtycker man om äventyrsspel är URU ett måste.

Systemkrav:
P3-800, 256 meg minne
Win 98/2000/ME/XP (Funkar även till många nya datorer.)
2 GB HD

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i Lund.

Objektsnr 631067486

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 11:27

URU Ages Beyond Myst / PC spel <----

Pris

195 kr

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 533 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?