Beskrivning

Du budar på 5 stycken bilder (storlek c:a 20x30cm) i denna auktion som ingick i Kickstartern för boken "The Unofficial SNES/Super Famicom: A Visual Compendium"

Kuriosa,

"The Unofficial SNES/Super Famicom: A Visual Compendium" är en bok som utforskar och hyllar Super Nintendo Entertainment System (SNES) och Super Famicom, dess japanska motsvarighet. Boken är en del av en serie visuella kompendier som fokuserar på olika spelkonsoler och datorer från olika tidsepoker.

Denna specifika bok innehåller en omfattande samling av bilder, konceptkonst, reklammaterial och annat visuellt innehåll relaterat till SNES och Super Famicom. Den täcker spel, tillbehör, reklamkampanjer och annat material som är kopplat till plattformen. Boken ger läsaren en djupdykning i historien och kulturen kring dessa klassiska spelkonsoler, samtidigt som den erbjuder en nostalgisk resa för dem som växte upp med dem.

Dessa typer av visuella kompendier är populära bland retrospelentusiaster och samlare, då de tillhandahåller en riklig mängd information och bilder som är av intresse för dem som är fascinerade av spelhistoria och kulturen kring spelkonsoler.

Objektsnr 627925122

Visningar 163

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 18:37

Set of 5 Art Prints - The unofficial SNES/Super Famicom: a visual compendium

Slutpris

|

7 kr

Auktionen är avslutad

Dliss vann auktionen

brusa

Uppsala, Sverige

5.0

brusa

Verifierad

Toppsäljare

694 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?