Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna högpresterande, väldesignade träbearbetade bänkbandsåg har en kraftfull motor, noggrann mätlinjal och fiskeredskap som ser bra ut och är välgjord.

- Utmärkt motor

- Material av hög kvalitet

- Noggrann mätning

-Säkerhetsskyddsbrytare

Huvuddrag:

- enastående kvalitet,
Denna bänkbandsåg ser bra ut och är välgjord. Denna lilla bandsåg är kraftig, ultrastabil och hållbar med starkt och hållbart stål som material.

- kraftfull prestandamotor,
Artisan bandsågsmotorer är tillverkade av högkvalitativt silikonstål. Aluminiumtråd används som material för terminalen. En kraftfull motor ger ovanligt kraftfull prestanda.

- känslig skyddsbrytare,
Utrustad med en avstängningsskyddsbrytare är operationen enkel och bekväm. Personsäkerheten kan skyddas i en nödsituation.

- exakt mätning,
Bordsbandsågen kommer med linjal och sportfiskare med en vinkel justerbar 0-45 grader. De hjälper alla till att skära former mer effektivt och exakt och öka produktiviteten.

- vasst sågblad,
Den huvudsakliga skärrörelsen för ett vasst sågblad är kontinuerlig i en riktning. Bandsågar har också fördelen av smala slitsar, enkel bearbetning och energibesparing.

- Bekväm sugport,
Bordsbandsågens botten är utformad med ett dammutlopp. Cyklondammning är säkrare, renare och kan lösa dina farhågor om damm och träflis.

Produktspecifikationer:

Effekt: 250W
Spänning: 220V-240V/50Hz
Sågbladslinjehastighet: 900m/min
Såghjulsdiameter: 210mm
Maximal höjd på bearbetningsområdet: 80 mm
Maximal bredd på bearbetningsområdet: 200 mm
Bordsstorlek (med förlängning): 300x360---520mm
Bordsskivans justering: 0-45°
Produktstorlek (L*B*H): 13*9*27,2 tum
Paketstorlek: 42x29x73cm/16,5x11,4x28,7tum
Förpackningsvikt: 18,85 kg/41,55 lds

Paket innehåll:

1 x bänkbandssåg

Funktioner och detaljer:

- PREMIUMMATERIAL: Denna bordsbandsåg är gjord av högkvalitativt silikonstål, som är mycket hållbart och superstabilt. Med sitt utsökta utseende och fina utförande har den blivit allmänt erkänd på marknaden.

-Utmärkt motor: Till skillnad från andra produkter på marknaden, antar denna träbearbetade bandsåg en högeffektsmotor av silikonstål med lågt ljud och hög effektivitet.

-Säkerhetsskyddsomkopplare: Utrustad med en enknappsskyddsomkopplare, stängs metallbandsågen automatiskt av i nödfall. Så personlig säkerhet kan garanteras.

-Exakta mått: Exakt linjal och justerbar vinkellinjal är väl dimensionerade för att hjälpa till att skära former mer effektivt och exakt.

-Varpt sågblad: Skärrörelsen hos det vassa sågbladet är enkelriktad och kontinuerlig, vilket gör skärhastigheten snabbare. Smala sågbanor minskar svinnet.

Objektnr 634280582

Visningar 53

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 26 jun 11:03

250W 900m/min bänkbandsåg för träbearbetning, med linjal,0-45° justerbar vinkel

Pris

3 395 kr

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

322 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också