Beskrivning

Produktbeskrivning:

Denna högpresterande, väldesignade träbearbetade bänkbandsåg har en kraftfull motor, noggrann mätlinjal och fiskeredskap som ser bra ut och är välgjord.

- Utmärkt motor

- Material av hög kvalitet

- Noggrann mätning

-Säkerhetsskyddsbrytare

Huvuddrag:

- enastående kvalitet,
Denna bänkbandsåg ser bra ut och är välgjord. Denna lilla bandsåg är kraftig, ultrastabil och hållbar med starkt och hållbart stål som material.

- kraftfull prestandamotor,
Artisan bandsågsmotorer är tillverkade av högkvalitativt silikonstål. Aluminiumtråd används som material för terminalen. En kraftfull motor ger ovanligt kraftfull prestanda.

- känslig skyddsbrytare,
Utrustad med en avstängningsskyddsbrytare är operationen enkel och bekväm. Personsäkerheten kan skyddas i en nödsituation.

- exakt mätning,
Bordsbandsågen kommer med linjal och sportfiskare med en vinkel justerbar 0-45 grader. De hjälper alla till att skära former mer effektivt och exakt och öka produktiviteten.

- vasst sågblad,
Den huvudsakliga skärrörelsen för ett vasst sågblad är kontinuerlig i en riktning. Bandsågar har också fördelen av smala slitsar, enkel bearbetning och energibesparing.

- Bekväm sugport,
Bordsbandsågens botten är utformad med ett dammutlopp. Cyklondammning är säkrare, renare och kan lösa dina farhågor om damm och träflis.

Produktspecifikationer:

Effekt: 250W
Spänning: 220V-240V/50Hz
Sågbladslinjehastighet: 900m/min
Såghjulsdiameter: 210mm
Maximal höjd på bearbetningsområdet: 80 mm
Maximal bredd på bearbetningsområdet: 200 mm
Bordsstorlek (med förlängning): 300x360---520mm
Bordsskivans justering: 0-45°
Produktstorlek (L*B*H): 13*9*27,2 tum
Paketstorlek: 42x29x73cm/16,5x11,4x28,7tum
Förpackningsvikt: 18,85 kg/41,55 lds

Paket innehåll:

1 x bänkbandssåg

Funktioner och detaljer:

- PREMIUMMATERIAL: Denna bordsbandsåg är gjord av högkvalitativt silikonstål, som är mycket hållbart och superstabilt. Med sitt utsökta utseende och fina utförande har den blivit allmänt erkänd på marknaden.

-Utmärkt motor: Till skillnad från andra produkter på marknaden, antar denna träbearbetade bandsåg en högeffektsmotor av silikonstål med lågt ljud och hög effektivitet.

-Säkerhetsskyddsomkopplare: Utrustad med en enknappsskyddsomkopplare, stängs metallbandsågen automatiskt av i nödfall. Så personlig säkerhet kan garanteras.

-Exakta mått: Exakt linjal och justerbar vinkellinjal är väl dimensionerade för att hjälpa till att skära former mer effektivt och exakt.

-Varpt sågblad: Skärrörelsen hos det vassa sågbladet är enkelriktad och kontinuerlig, vilket gör skärhastigheten snabbare. Smala sågbanor minskar svinnet.

Objektnr 634 280 582

Visningar 70

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 26 jun 11:03

250W 900m/min bänkbandsåg för träbearbetning, med linjal,0-45° justerbar vinkel

Pris

3 395 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

4.9

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

324 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också