Beskrivning

Säljer 2 st HTC Vive Pro VR kontroller som fungerar med alla VR headsets som stödjer SteamVR / Base Station tracking, såsom HTC Vive Pro, Valve Index, BigScreen Beyond med flera.

Notera: Jag har ett gäng sådana kontroller som nu ska säljas av, 2st per auktion. Alla oanvända och nyskick, fullt fungerande och inga fel upptäckta. Track-paden är perfekt liksom alla knapparna och själva trackingen är felfri. Inte en repa eller märke på nån utav dessa. Säljer de i 2-pack och kommer att ha en auktion aktiv åt gången.

Varje kontroll har precis laddats upp, snabbtestats i ca 5 minuter tillsammans med ett Valve Index. Alla fungerar felfritt.

Kompatiblitet: Dessa kontroller kan användas med båda Base Stations 1.0 och 2.0. Notera dock, om du har den första HTC Vive och vill använda den med dessa kontroller, så behöver du de äldre Base Stations 1.0, då de nya Base Stations 2.0 inte stödjer det första HTC Vive headsetet.

Dessa skulle användas i ett VR projekt som aldrig blev av, så de packades upp och blev liggandes i en låda. Har tyvärr varken originalkartongerna eller kvittot kvar, då de köptes i bulk (många åt gången) via ett företag.

I varje par följer det med 2 st laddkablar (USB-A till micro-USB) som inte kom med på bild. Reserverar mig för att laddkablarna som följer med kanske inte är helt nya. Allt kommer packas varsamt i kartong med bubbelplast.

Skickas max 3 dagar efter avslutad auktion (oftast dagen efter avslutad auktion), spårbart och försäkrat via Schenker till ombud. Kan även hämtas på plats i Södertälje, men då sker betalning också i förskott.

Objektnr 634 100 638

Visningar 110

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 20:36

2st HTC Vive Pro VR kontroller. Helt nya och aldrig använda, endast testade.

Slutpris

|

1 019 kr

Auktionen är avslutad

JimboDimbo vann auktionen

MrMartino

Södertälje, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

187 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också