Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna raka hydrauliska testsats innehåller tre tryckmätare, tre anslutningsrör, åtta kopplingar. Det ger dig tillförlitliga tryckmätningar. Den har egenskaperna för kompakt struktur, högt tryck och slagtålighet.

- Noggrann tryckmätare

-Utbytbara testkontakter

-Tåligt material

-Bärbart fodral och 5,25' testslang

Huvuddrag:

- exakta mått,
Arbetstrycket för de tre hydrauliska testarna är 25/40/60 MPa respektive, med hög mätnoggrannhet, ultrafin mätklocka och tydlig skala.

- åtta testkopplingar,
Denna tryckmätningssats har åtta olika typer av testkopplingar för att möta tryckmätningskraven för de flesta grävmaskiner.

-hög kvalitet,
Hydrauliska mätare är gjorda av 304 rostfritt stål och koppar. Kopplingen är tillverkad av kolstål vilket gör utrustningen stark och hållbar för lång livslängd.

- tryckslangar,
Testslangen är gjord av högkvalitativa material och speciell struktur och har egenskaperna värmebeständighet och tryckbeständighet. Dessutom låter den 5,25FT/1,6M långa slangen dig arbeta på distans.

- robust förvaringslåda,
Hydraulsatsen kommer med ett robust plasthus. Dess kortplatsdesign och kompakta storlek säkerställer snygg förvaring och bärbar användning.

- Har många användningsområden,
Hydraulic Gauge Test Kit är lämplig för de flesta grävmaskiner och maskiner på marknaden. Används i stor utsträckning inom konstruktion, maskiner, skeppsbyggnad, gruvdrift, petroleum, kemiska och andra industrier.

Produktspecifikationer:

Manometer 1: diameter 60mm-3500PSI/25MPa

Manometer 2: diameter 60mm-5800PSI/40MPa

Manometer 3: diameter 60mm-8600PSI/60MPa

Testslang: Längd=1,6 M / 63", Antal: 3st

Testkontakt: G1/8, antal: 1st

Testkontakt: G1/4, antal: 1st

Testkontakt: G3/8, antal: 1st

Testkontakt: M10/1, antal: 1st

Testkontakt: M10/1,25, antal: 1st

Testkontakt: M14/1,5, antal: 1st

Testkontakt: UNF7/16-20, antal: 1st

Testkontakt: UNF9/16-18, antal: 1st

Snabbkoppling - (för Caterpillar CAT), Antal: 1st

Paket innehåll:

1 X Hydraulisk testsats för grävmaskin

Funktioner och detaljer:

- Noggrann tryckmätare: Den hydrauliska mätarsatsen har tre olika serier av tryckmätare: 0-3500PSI/25MPa, 0-5800PSI/40MPa, 0-8600PSI/60MPa. Denna mätare har två enheter och en exakt skala för noggrann tryckmätning.

-Utbytbara testkopplingar: Denna hydrauliska testsats för grävmaskin innehåller åtta utbytbara testkopplingar i storlekarna G1/8, G1/4, G3/8, M10/1, M10/1.25, M14/1.5, UNF7/ 16-20, UNF9/16 -18, lämplig för olika standardgrävmaskiner.

-HÅLLBAR MATERIAL: Denna hydrauliska mätare-testsats innehåller korrosionsbeständiga mätare och höghållfasta kolstålbeslag. Den arbetsolja som fylls i instrumentet undviker effektivt vibrationer och pulsering.

- BÄRBART VÄSKA & 5,25' TESTSLANG: Alla delar av den hydrauliska testaren förvaras snyggt och tätt i den förtjockade verktygslådan av plast. Den kompakta designen gör att den sparar lagringsutrymme och är lätt att bära. Dessutom hjälper tre testslangar till att förlänga trycktestmätaren inuti maskinen för enkel avläsning.

-BREDA APPLIKATIONER: Denna grävmaskins hydrauliska mätare passar bekvämt till pumpar, kompressorer, hydraulpressar, pneumatisk utrustning och motorer från olika grävmaskiner. Används ofta inom konstruktion, fartyg och andra områden.

Objektsnr 606272836

Visningar 687

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

0-60Mpa hydraulisk testsats med utbytbara testleder och lådor, nästan helt ny

Pris

1 095 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

163 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?