Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Hydrostatisk testpump, testad upp till 50 bar, 12L tank, förtjockad slang.

Denna hydrostatiska testpump har en solid stålkonstruktion, testar upp till 50bar.

Den har en tryckmätare med tre enheter och tvåventilssystem för exakta mätningar, och ett ergonomiskt handtag och en smord pumpkolv för snabb och enkel trycksättning.

Testpumpen har också en förtjockad tank med en kapacitet på 12L, som används flitigt i rörledningar, värmeinstallationer, petroleumutrustning och andra industrier.

-50 bar

-Mätare för tre enheter

-Dubbelventilsystem

-Snabb och enkel trycksättning

-12L tank

Huvuddrag:

-50bar tryckområde,
Trycktestpumparna testar upp till 50 bar och är lämpliga för ett brett spektrum av applikationer. Instrumentet visar tre siffror av tryck med hög precision.

- dubbelventildesign,
Denna hydrostatiska testpump har två backventiler i koppar för exakt kontroll av tillbakaflödet och förbättrad mätnoggrannhet. Det möjliggör även självtestning av pumpen.

- enkel hantering,
Pumpkolven är smord och trycksatt effektivt, och det förlängda handtaget är inlindat i gummi, vilket är bekvämt att använda och lätt att trycka.

- stor tankkapacitet,
Vattentanken har en tjockväggig sömlös design, och den stora vattentankens kapacitet på 12L säkerställer perfekt tätningsprestanda och inget vattenläckage.

- Förtjockad testslang,
Den levereras med en förtjockad testslang som tål högt tryck utan att spricka och ger exakta avläsningar.

-Brett användningsområde,
Den hydrauliska testpumpen används ofta i vattenledningssystem, bevattningssystem, värme- och oljeleveransanordningar, solenergigenereringssystem, etc.

Produktspecifikationer:

Tryckområde: 0-50 bar/5MPa/725 psi

Tryckmätare: tre enheter (psi/bar/MPa)

Sug per slag: 45ml

Anslutningstum: R 1/2"

Behållarvolym: 12 liter/3,2 gallons

Mått (L*B*H): 19,5*6,5*7 tum

Handtagslängd: 22"

Vikt: 8 kg/17,64 lbs

Paket innehåll:

1 x Hydrostatisk trycktestpump

Funktioner och detaljer:

-Lämplig för 50Bar trycktestpump: Denna trycktestpump är utrustad med en precisionsmätare, som visar tre enheter bar/psi/MPa, och har två pekare som kännetecknas av svart och rött. Den kan testa vattentryck upp till 50 bar/5MPa/725 psi.

-Dubbelventilsystem: Den hydrostatiska testpumpen är designad med två kopparventiler, som kan finjustera trycket exakt. Dessutom säkerställer dubbelventilsystemet noggranna och säkra mätresultat genom självtestet av den hydrostatiska pumpen.

-Snabb och enkel trycksättning: Smort pumpkolv för snabb och enkel trycksättning; ansträngningsbesparande handtag och halkfritt gummihandtag minskar den nödvändiga handtagets kraft; gör driften enkel och arbetsbesparande.

-12L vattentank: Utrustad med en 12L vattentank, förtjockad väggdesign, utmärkt tätningsprestanda, inte lätt att läcka under lång tid. Testslangen tål högt tryck och säkerställer noggranna avläsningar.

- Brett användningsområde: Hydrostatiska testpumpar används för hydraulisk eller oljetrycksprovning av rörledningar i bostads- och industribyggnader. Den kan användas i bevattningssystem, brandslangar, avloppsledningar, ångledningar, vattenledningssystem, värme- och oljeleveransinstallationer, etc.

Objektsnr 569350643

Visningar 1 663

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

0-50Bar hydraulisk manuell trycktestpump, hydrostatisk hydrotester, 12L tank

Pris

1 589 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?