Beskrivning

?Multifunktionell hopfällbar triangellinjal?: Fällbar hastighet fyrkantig, 15 cm hopfällbar förlängningsarm kan möta 15 cm eller 30 cm layoutbehov; när det öppnas kommer mätavståndet att öka. När den är vikt minskar förvaringsutrymmet, vilket gör den enkel att bära. Den har 2 mätenheter, metriska och imperiala, vilket är bekvämare för dina mätvanor.
?Justerbara fyrkantiga verktyg för snickare?: Triangellinjalen kan vikas och vinkeln kan justeras; använd det justerbara hastighetsverktyget för att fritt välja vinkeln, efter justering till önskad vinkel, dra åt positioneringsmuttern och tryck på den mellersta dragstången för att uppnå exakt positionering; en mängd olika mätfunktioner, lämpliga för olika scenarier.
?Material av hög kvalitet hastighet kvadrat?: Preciva snickarrutor är tillverkade av högkvalitativ aluminiumlegering, med svart matt finish för att förhindra bländning, korrosionsbeständighet och hållbar, bra oxidationsbeständighet, inte lätt att ha sönder.
?Rostfritt stål nål triangel linjal verktyg?: Den inre magnetiska linjalen kan hållas intakt, faller inte av lätt och har en lång livslängd. Dold nål i rostfritt stål med lina i änden, skruvad och fixerad på linjalkroppen, faller inte lätt av och lätt att bära.
?Brett användningsområde hastighetfyrkant?: Träbearbetning multifunktionell hopfällbar triangellinjal, kan rita 90° vinkel, balanslinje, vertikal linje och rita motsvarande mittpunkt och justerbar positioneringsknopp som motsvarar alla skärningspunkter på den ritade linjen och kanten är på samma avstånd. För att rita sluttningar, avfasning av ändarna av takspjällen och öppnande näbbar.

Objektsnr 628122691

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 3 apr 22:34

Helt ny Triangellinjal Exakt Hastighet Kvadrat Justerbar Positionering 15 Cm

Såld för

125 kr
Annonsen är avslutad

Prylmarknad

Trollhättan, Sverige

5.0

Prylmarknad

Företag

Toppsäljare

174 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?