Beskrivning

HP 903414-001 USB-A till USB-C adapter.
Dongle för dockningsstationer eller tillbehör.

Skick: A. Fint skick.
Rek. Pris: 193.00 kr.

OBS! Vid avhämtning finns varan endast att hämta i Staffanstorp, Skåne.
Vid avhämtning i butik av vunnen och betald auktion, vänligen invänta bekräftelse på att varan är redo att hämtas. Vid avhämtning av produkter ska detta ske inom 3 dagar om inget annat är överenskommet. Medtag alltid giltig legitimation vid avhämtning. Om du hämtar som ombud för någon annan medtag då både egen och köparens legitimation.

Betalningsvillkor:
Betalning ska ske inom 3 dagar efter avslutad auktion om inget annat är överenskommet.
Vid avhämtning av produkter ska detta ske inom 3 dagar från och med att ni har fått bekräftelsemailet att auktionen är redo att avhämtas, om inget annat är överenskommet. Detta kan ta några dagar efter registrerad betalning. Vid ej avhämtade produkter kommer kunden debiteras upp till 200:-
Enligt Traderas regler är bud bindande, därför lämnas ett dåligt omdöme vid utebliven betalning. Vid upprepade överträdelser förbehåller vi oss rätten att blockera användare.

Leveransvillkor:
Varor skickas normalt inom 1-3 arbetsdagar efter att vunnen auktion är betald.

Avhämtning skrymmande gods
Avhämtning av skrymmande varor görs mån-fre 11-16, eller enligt överenskommelse.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Returhuset. Vid ånger är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna när vi mottagit returen.
https://www.konsumentverket.se/for-foretag/konsumentratt-for-foretagare/lagen-om-distansavtal-och-avtal-utanfor-affarslokaler/
OBS!! Ångerrätten träder i kraft från den dagen du tagit emot din/dina varor. Du kan alltså INTE nyttja ångerrätt innan dess!
Önskar ni ändå att ångra ert köp innan ni mottagit er vara, kommer en kostnad på 99:- debiteras/dras av på er återbetalning

Kundtjänst
Vi gör allt för att svara på våra kunders frågor inom 48 timmar, men ibland är belastningen mycket hög, vilket gör att vi inte alltid har möjlighet att besvara dem som rör kompletterande information såsom extra bilder eller fler måttangivelser.
Vid önskemål om samfrakt - kontakta kundservice. Fraktkostnaden vid samfrakt är minst 149kr.

OBS! Vid frågor om produkter vid pågående auktioner som löper ut inom 48 timmar, så kan vi tyvärr inte garantera att ni får svar innan den avslutas.

Objektsnr 523880701

Visningar 3 422

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HP USB-A till USB-C adapter

Pris

59 kr
Annonsen är avslutad

Returhuset

Staffanstorp, Sverige

4.9

Returhuset

Företag

Toppsäljare

16 875 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?