Beskrivning

Produktbeskrivning:

9KW bastuaggregat, snabb uppvärmning och säker bastu.

Om du letar efter en fullt fungerande bastuaggregat är denna produkt definitivt ett bra val för dig och din familj.

Den långvariga och snabba uppvärmningsprestandan ger en oförglömlig bastuupplevelse, dessutom är denna maskin en fantastisk present till någon du bryr dig om.

OBS: Denna elektriska bastuaggregat bör användas med ett stort antal bastustenar (ingår ej), av säkerhetsskäl rekommenderas att du ansluter enheten till elnätet.

- Avancerad bastu spis

-430 rostfritt stål

- tid och temperatur, justerbar

-Väggmonterad design

Huvuddrag:

-9KW avancerad bastu spis,
Om du vill njuta av en bättre bastu måste du ha bastustenar, och du måste välja ett lämpligt basturum, annars kanske bastuugnen inte fungerar som den ska.

-430 hölje i rostfritt stål,
Bastuugnen är designad med högkvalitativ stålkonstruktion, som är hållbar och korrosionsskyddande, och kan användas länge i ett vått basturum.

-316 spole i rostfritt stål,
Torrbastuugnen använder dubbla värmebeständiga 316 värmeslingor och värmeeffekten är snabb, du kan få fullständig avkoppling på kort tid.

- tid och temperatur, justerbar,
Använd ratten för att justera uppvärmningstiden och ställa in önskad temperatur; du kan enkelt använda den med den humaniserade designen.

- enkel installation,
Kompletta tillbehör, bekvämt för dig att snabbt installera. Ångbastuaggregatet kan monteras på några minuter av endast en person.

- bra bastuupplevelse,
Med denna funktionella bastuaggregat kan du njuta av en avkopplande bastu hemma.

Produktspecifikationer:

Effekt: 9 kW
Arbetsspänning: 380-415V
Ström: 13,5A
Lämplig bastu: 317-459 ft3/9-13 m3 (6,2 fot/190 cm hög)
Krav på bastusten (ingår ej): 33 lbs / 16 kg
Temperaturområde: 86-230 grader Fahrenheit / 30-110 grader Celsius
Tidsram: 1 timme
Material: 430 rostfritt stål + 316 rostfritt stål
Objektets mått (L x B x H): 40 x 23 x 56 cm

Paket innehåll:

1 x bastuugn
1 x monteringssats
1 x Användarmanual

Funktioner och detaljer:

-Premium bastuugn: Effekt: 9KW; Arbetsspänning: 380-415V; Ström: 13,5A; Lämpligt basturum: 317-459 kubikfot (9-13 kubikmeter), 6,2 fot (190 cm) hög; bastustenar krävs: 16 kg (35 lbs); Temperaturområde: 86-230 grader F (30-110 grader C). OBS: Bastustenar ingår ej.

-430 rostfritt stål: Denna bastuaggregat är tillverkad av högkvalitativt 430 rostfritt stålskal, som är korrosionsbeständigt och hållbart. Värmaren är konstruerad med energieffektiva 316 rostfria värmeslingor för snabb uppvärmning. Dessutom har ytan elektropläterats för att isolera luften från att komma i kontakt med det rostfria stålet, för att uppnå effekten av icke-oxidation.

- Tid och temperatur, justerbar: Bastuaggregatet är välstrukturerat, med bekväma interna kontroller, och vredet är bekvämt för dig att snabbt justera, vilket skapar ett bekvämt basturum. Tidsram: 1 timme. Obs: Värmeeffekten beror på rummets faktiska storlek, om rummet är för stort kan det hända att det inte når maximal temperatur.

-Väggmonterad design: Det förborrade fästet är fullt av reserverade spännskruvar och dolda spännskruvar, arbetsbesparande installation. Det rekommenderas att du installerar ångbastuaggregatet 11,8 tum (30 cm) över golvet för bättre värmeavledning och säker användning.

- FÅ STORA FÖRDELAR: Denna bastuaggregat är ett bra val för både kommersiellt och hemmabruk. Med den kan du koppla av med din älskare och familj, skingra stress, förbättra sömnkvaliteten, återställa energi, fräscha upp ditt sinne och förbättra din kropp.

Objektsnr 630475641

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 14:26

9KW våt och torr elektrisk bastuvärmare, snabb uppvärmning, justerbar tid/temp

Pris

2 595 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

164 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?