Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

30L digital ultraljudsrengöringsmaskin, Få en professionell diamantringrengörare hemma! 40KHZ ultraljudsvåg kan på djupet rengöra smuts, smuts och olja på ytan, långa hål, luckor och hinder för värdesaker.

Denna rengöringsmaskin för silversmycken är en idealisk utrustning för optiska butiker, smyckesbutiker, klockaffärer, mobiltelefonverkstäder, tandvård, kontor, hem och andra platser.

-40kHz djuprengöring

-Digital kontrollpanel

-SUS304-material av hög kvalitet

-Humaniserad design

Huvuddrag:

-40kHz frekvens,
Med sin 40 kHz ultraljudsfrekvens och kraftfulla givare är vår Super Jewelry Cleaner bra på att rengöra föremål med komplexa former, hål eller långvariga fläckar.

-Justerbar tid/temperatur,
Tiden är justerbar från 0 till 30 minuter, och temperaturen kan ställas in inom området RT-176°F/RT-80°C och visas på LED-skärmen. Uppvärmningsfunktionen förbättrar rengöringseffektiviteten avsevärt. Obs: När ultraljudsfunktionen är påslagen fortsätter temperaturen att stiga även om den når det inställda värdet.

-30 liter vattentank kapacitet,
Sonic smyckesrengöraren har en stor vattentank på 30L, utrustad med en rengöringskorg och en kulformad smyckesrengöringskorg för att minska friktionen under rengöring.

-304 rostfritt stål,
Tillverkad av 304 rostfritt stål med ett ljudreducerande lock och inbyggda handtag på båda sidor, denna ultraljudsrengörare är slitstark och lätt att rengöra.

-Humaniserade detaljer,
Värmeavledningshålen på sidorna och baksidan är designade med överhettningsskydd och utrustade med reservsäkringar för att förhindra överström. Utloppsventilen underlättar dräneringen.

- Har många användningsområden,
Våra ultraljudsrengöringsmaskiner är idealiska för hem- eller professionell användning och används ofta för att rengöra smycken, glasögon, klockor, metallverktyg, tandvårdsutrustning, laboratorieartiklar och mer.

Produktspecifikationer:

Tankmaterial: rostfritt stål SUS304

Värmeeffekt: 500W

Ultraljudseffekt: 600W

Frekvens: 40kHz

Strömförsörjning: 220V 50Hz

Tankkapacitet: 26-30L (Eftersom botten på ultraljudsrengöringsmaskinen är en krökt yta kommer den faktiska volymen att vara mindre.)

Max arbetsvattenvolym: 22,37L

Minsta arbetsvattenvolym: 5,32L

Tidsinställning: 0-30 minuter (LED digital display)

Temperaturinställningar: RT-176°F/RT-80°C

Antal sensorer: 10 set

Tankmått (L x B x H): 19,69 tum x 11,81 tum x 7,87 tum / 50 x 30 x 20 cm

Produktmått (L x B x H): 23" x 13" x 13,1"/58,5 x 33 x 33,3 cm

Paket innehåll:

1 x ultraljudsrengörare

1 x städkorg

1 x lock i rostfritt stål

1 x utloppsrör

1 x nätsladd

1 x bruksanvisning

Objektsnr 631252239

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

30L digital ultraljudsrengöringsmaskin, 40kHz djuprengöring, justerbar tid/temp

Pris

4 395 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?