Beskrivning

Produktbeskrivning:

Detta 16mm 200 m vita Pex-Al-Pex-rör har fördelarna med korrosionsbeständighet, oxidationsbeständighet, hållbarhet, renhet, miljöskydd, etc. Det är överlägset andra vanliga rör när det gäller vätskeleveranskapacitet och är en idealisk varmvattenledning för hushållen och kallvattenrör.

Produkterna kan också användas i stor utsträckning i hushållsvatten, kondensvatten, syre, tryckluft och andra olika kemiska vätskor.

- Material av hög kvalitet

- varm- och kallvattenledningar

- fri böjning

- Premiumleverans

-Brett utbud av applikationer

Huvuddrag:

- hållbar och anti-aging,
Det mellersta aluminiumskiktet i PEX-AL-PEX-röret ger röret styrka och eliminerar gaspenetrering. Den molekylära stabiliteten hos det inre PEX-materialet är rent och hygieniskt, vilket säkerställer långvarig användning i mer än 50 år.

- temperaturbeständighet,
PEX-AL-PEX-rör har en liten termisk expansionskoefficient och kan användas i temperaturer från 10 till 95°C. Tack vare sin goda värmeisoleringsförmåga leder den värme utan avlagringar och leder kyla utan frosting.

- godtycklig böjning,
Styrkan hos PEX AL PEX-röret är densamma som hos metallrör, men metallrörens sprödhet elimineras, så det kan böjas godtyckligt utan att orsaka termisk expansionsdeformation av rörsystemet och kommer inte att springa tillbaka efter böjning.

- enkel installation,
Aluminium-plaströret kapas med en speciell rörskärare eller andra skärverktyg, ingen ståltråd behövs, och det kan böjas utan återfjädring. Rörböjningsoperationen är enkel och röranslutningen är bekväm.

- Stark överföringsförmåga,
Det tvärbundna polyetenmaterialet på innerväggen av aluminiumplaströret är rent och giftfritt, innerväggen är slät, vätskemotståndet är litet, ingen skalning och förmågan att transportera vätska är starkare än vanlig metallrör.

- används i stor utsträckning,
PEX-AL-PEX-röret har en kompositstruktur. Röret har högre tryck och hög temperaturbeständighet än vanliga rör. Det kan användas i stor utsträckning i kall- och varmvattenrör, gas, naturgas, värmerör, solvärme, kylutrustning, etc.

Produktspecifikationer:

Total längd: 200 meter (ca 656 fot)

Total tjocklek: 2 mm (ca 0,08")

PEX-tjocklek: 1,7 mm (ca 0,067 tum)

Aluminiumtjocklek: 0,21 mm (ca 0,008")

Innerdiameter: 12 mm (ca 0,47 tum)

Ytterdiameter: 16 mm (ca 0,63 tum)

Tryckområde: 6~8Mpa

Arbetstemperatur: 10~95°C

Bruttovikt: 20 kg (44 lbs)

Paket innehåll:

1 X PEX-AL-PEX rörrulle, 200M (ca 656')

Funktioner och detaljer:

- Högkvalitativt material: PEX AL PEX Tubing Pipe De inre och yttre skikten av aluminium-plaströret är tvärbundet polyetenmaterial, det mellersta tjocka aluminiumskiktet, laserfusion, tre lager av skydd, miljöskydd, giftfritt, hållbar.

-Kall- och varmvattenrör: PEX-Al-PEX-rör har en liten värmeutvidgningskoefficient (expansionskoefficient: 0,025 mm / m °C), hög tryckbeständighet, korrosionsbeständighet och utmärkt prestanda. 1/2' PEX AL PEX-rör kan användas för att transportera varma och kalla vätskor (arbetstemperatur: 10~95°C).

- Fri bockning: PEX AL Aluminiummaterialet i PEX-röret ökar rörets seghet, som kan böjas fritt utan återfjädring, lätt att kapa, bearbeta, lätt att installera och konstruera.

-Överlägsen leverans: Vitt PEX-Al-PEX-rör har en slät innervägg, mindre motstånd vid leverans av vätska, och dess förmåga att leverera vätska är 30 % större än för metallrör med samma diameter.

-Brett utbud av applikationer: PEX-Al-PEX-rör har fördelarna med både plast och metall, och har blivit förstahandsvalet för kall- och varmvatten-, värme- och gasledningskonstruktion.

Objektsnr 629545121

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 14:31

16mm 200m vitt Pex-Al-Pex-rör,hållbar,anti-aging,fritt böjbart,stark överföring

Pris

2 339 kr

Slutar om

funstation4u

Sundbyberg, Sverige

5.0

funstation4u

Verifierad

Toppsäljare

319 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?