Beskrivning

Nytt knivblad för urkärning (avskruttning) och skärande av skivor till Moster Huldas Äppelsvarv Originalet. Observera att knivarna i Moster Huldas Äppelsvarv Originalet är och SKA vara trubbiga. Vassa knivar utgör en fara för såväl barn som vuxna och därför bör man aldrig vässa någon av de tre knivarna för skalning, urtagande av skrutten eller skivande. De trubbiga knivarna har dessutom vitala funktioner för det smakfulla resultatet.

Vi kan inte svara för om någon av marknadens billiga kopior har vassa knivar. Skulle så vara fallet avråder vi från allt användande av den. Har ni av misstag vässat knivarna på er Moster Huldas Äppelsvarv Originalet så finns nya att köpa här!

Originalreservdel som passar oavsett vilken färg, vit, svart eller röd som du har på äppelsvarven.

Om det står "Moster Hulda" i präglad upphöjd text på ovansidan av den runda foten. Verifiera först att det är en Moster Hulda Originalet som du har, det finns ett antal kopior på marknaden och för dom kan vi inte garantera passformen. Vill du istället köpa en ny Moster Hulda Originalet så har vi ett erbjudande med fri frakt. Se våra övriga annonser!

Objektsnr 593873271

Visningar 386

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Reservdel: Kniv för urkärning och skivning till Moster Hulda

Pris

79 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?