Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Höghastighetsspridare kallas också höghastighetshomogenisator med homogen struktur. Den kan effektivt homogenisera och emulgera mellan två inkompatibla vätskor. Homogenisator används främst för homogenisering, krossning och celldispergering av djur- och växtvävnader. Vid låg hastighet kan den även användas som en mekanisk laboratorieomrörare. Används vanligtvis i laboratorier, forskningsinstitutioner och kemiska laboratorier.

- Material av hög kvalitet

- Kraftfull prestanda

-Digital skärm

- Utmärkt design

Huvuddrag:

-Perfekt kvalite,
Denna höghastighetsspridnings- och homogeniseringsmaskin har ett vackert utseende och fint utförande. Det är den mest avancerade homogenisatorn på marknaden. Tillverkad av rostfritt stål, stabil, hållbar och trycktålig.

-hög hastighet,
Laboratoriehomogenisatorn är gjord av högkvalitativt och robust rostfritt stål för att säkerställa hög hastighet och stabil prestanda. Motorns maximala hastighet kan nå 22 000 rpm. Maxhastigheten för det lilla bladet är 20 000 rpm och maxhastigheten för det stora bladet är 19 000 rpm.

-Digital skärm,
Utrustad med en exakt digital display och avancerade elektroniska kretsar kan rotationshastigheten ses tydligt och direkt genom den digitala displayen när maskinen är igång och i drift.

- Lyftdesign,
Flygkroppen är utformad med en lyftskruv för att justera höjden på motorkroppen. Det finns en svart skruv bredvid den, som används för att fixera homogeniseringshuvudet. Det är mycket enkelt för dig att använda och använda.

- Fasta magneter och glas,
Vi förser dig med fixeringsmagneter och glasögon. Fasta magneter används för att förhindra att glaset rör sig i höga hastigheter. Vi skickar dig 8 koppar totalt, 5 ml, 10 ml, 15 ml, 20 ml.

- Olika applikationer,
Höghastighetshomogenisatorn används i stor utsträckning för homogenisering, krossning och celldispergering av djur- och växtvävnader. Som idealisk laboratorieutrustning. Även lämplig för plasmacellmassaframställning och experimentell massaframställning.

Produktspecifikationer:

Max motorhastighet: 22000rpm

Maximal hastighet för litet blad: 20 000 rpm

Maximal hastighet för stora blad: 19000 rpm

Stort blad: 18 mm

Liten bladstorlek: 12 mm

Verktygslängd: 120mm

Glaskapacitet: 5ml, 10ml, 15ml, 20ml

Enkel bearbetningsvolym: 10-1000ml

Kontinuerlig arbetstid: < 5 minuter

Spänning: 220V

Effekt: 200W

Omgivningstemperatur: -10~45°C

Paket innehåll:

1 x höghastighetshomogenisator

2 x 5 ml glas

2 x 10 ml glas

2 x 15 ml glas

2 x 20 ml glas

Funktioner och detaljer:

- Högkvalitativt material: Vår höghastighetshomogenisator är gjuten i rostfritt stål, vilket är hållbart, stabilt och trycktåligt. Med sitt utsökta utseende och fina utförande har denna homogenisator blivit erkänd och älskad av konsumenterna på marknaden.

-Kraftfull prestanda: Den homogeniserande emulgatorn har hög hastighet och kraftfull prestanda. Motorns maximala hastighet kan nå 22 000 rpm. Den maximala hastigheten för det lilla bladet är 20 000 rpm, och den maximala hastigheten för det stora bladet är 19 000 rpm.

-Digital skärm: Homogenisatorn med hög skjuvning antar avancerade elektroniska kretsar, och siffrorna är tydligt synliga på den digitala displayen. Det är mycket bekvämt för dig att se rotationshastigheten tydligt och intuitivt när maskinen är igång.

-Utmärkt design: Denna homogenisator dispergerare antar en sugstruktur, som effektivt kan homogenisera mellan två inkompatibla vätskor. Dessutom har maskinen en lyftkonstruktion som kan justera höjden på motorn för enkel användning.

-Många användningsområden: Denna produkt används ofta för dispergering, enhetlighet, vävnadsblandning och emulgering av flytande eller fast pulver. Det är en idealisk laboratorieutrustning för vetenskapliga forskningsinstitutioner och högskolor och universitet.

Objektsnr 630384686

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

1L 22000rpm justerbar höghastighetshomogenisator med digital skärm, kraftfull

Pris

2 359 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?