Beskrivning

Auktioneras En få tall gånger använt, köttkvarn av märket Kenwood Pro 1600 med 1600 Watt motor då det inte kommer till användning. Flera delar medföljer. Syns i bilderna. Skruven har tyvärr blivit lite tillbucklat(bild 3) eftersom pappa hittade inte verktyget som syns i bilderna. Men det påverkar inte funktionen alls och Det skruvs på och av väldigt enkelt och mjuk.
Kostat ca 1900 på kenwoodworld.se.

från Tretti:
"
Om produktenKraftfull köttkvarn i borstat aluminium med 1600 watts motor.

Köttkvarnen är tillverkad i stål och borstat aluminium och har stark matarskruv i rostfritt stål. Knivarna är av högsta kvalité och maler enkelt kött, fisk, grönsaker och bröd etc. Kvarnen har matarbord för enkel inmatning och tre skivor i karbonstål med hålstorlek 3 (fin), 4,5 (mellan) och 8,0 mm (grov).

Den totala kapaciteten för kvarnen är 125 kg per timme och köttkvarnen har praktisk reverserande funktion och som tömmer kvarnen efter användandet. Medföljande tillbehör är två korvhorn och kebbemaker.

Kvarnen har hygienisk rengöringsvänlig plaststöt vari tillbehöret förvaras och integrerad sladd- och hålskiveförvaring. En skruvnyckel medföljer också som säkrar problemfri avlägsning av ringmuttern.

Kvarnen är kompakt och står stadigt vid användandet med gummifötter och en vikt på 5,3 kg.

Köttkvarn MG510
Denna 1600W köttkvarn MG510 är en signaturprodukt i Kenwoods köttkvarns spektrum. Borstad metall, tratt i rostfritt stål och solid design gör den perfekt för det moderna köket.

Mångsidighet
Kenwood MG510 Multi köttkvarn bearbetar ingredienser på 2 kg per minut. Den levereras med ett matningsrör i gjuten metall, plus en rad bra tillbehör, bland annat tre skivor för malning och separata tillbehör för att laga korv och kibbeh."

Objektnr 634 811 098

Visningar 136

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 18 jun 00:50

Köttkvarn - Kenwood Pro 1600 Watt stark, Köksmaskin

Såld för

800 kr
Annonsen är avslutad

gadgett

Gothenburg, Sverige

4.9

gadgett

Verifierad

Toppsäljare

397 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också