Beskrivning

EVA ENGLUND, Orrefors, "Maja", Skål på fot.

Fint skick

H ca 11,5 cm

Vid köp av oss godkänner ni nedanstående villkor. Läs därför hela auktionstexten INNAN ni lägger bud.

Varubeskrivning
Endast det ni ser på bilderna ingår i auktionen. Tillbehör som används vid fotografering, som stativ, provdockor etc. ingår ej. Varorna är begagnade om ej annat anges & säljs i befintligt skick där slitage kan finnas. Vi garanterar ej att varan är komplett, Du gör en egen bedömning enligt bilderna. Ej funktionstestad innebär att det kan saknas delar, att den är ur funktion eller att vi inte har kapacitet att utföra ett funktionstest.
Mått som anges är tagna på varans högsta/längsta/bredaste del om annat ej anges, vikt är den totala vikten på varan. Vid frågor måste ni maila oss. Bud är bindande enl. Traderas regler.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning. Betalning ska ske inom 3 dagar. Om betalning ej sker inom 5 dagar & kontakt ej upprättats, hävs köpet & Du spärras från vidare budgivning.

Leverans & Samfrakt
Våra fraktpriser baseras på Traderas rabatterade fraktpriser.
Fraktpriset som står angivet i annonsen gäller inom Sveriges fastland, extra kostnader kan tillkomma.
Fraktbolaget ansvarar för risken vid transport, dvs. om vara skadas eller kommer bort under transport.
Emballageavgift är inkluderat i fraktpriset. Vi packar omsorgsfullt med stötdämpande material.
Varan skickas till ditt närmsta ombud/terminalombud som baseras på ditt postnummer. Den adress Du angett på Tradera vid bokningstillfället är den vi kommer att använda oss av vid bokning av frakt. Ska varan skickas till annan adress måste Du som kund ändra adressen i er Traderaprofil innan betalning av varan. Ni kan Ej maila nya adressuppgifter till oss.
Vi erbjuder samfrakt i den mån det är möjligt på auktioner som går ut samma dygn. Skicka oss ett mail efter avslutad auktion för nya betalningsuppgifter, svar kan dröja upp till tre vardagar.
Leverans av vara sker upp till 7-10 vardagar efter erhållen betalning.
Kunden ansvarar för att inspektera varans skick snarast efter mottagandet. Vid en transportskada skall kunden kontakta fraktbolaget via mail. Vid transportskada får kunden ej använda varan & kunden måste behålla varans emballage, så att hela paketet & varan kan besiktigas vid handläggning av skadeärende.

Ångerrätt & Reklamation
Som kund omfattas du av lagen om Distansavtal & avtal utanför affärslokal vilket innebär 14 dagars ånger- & reklamationsrätt från du mottagit varan. Du som kund står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Tänk därför på att packa varan väl.

Ångerrätt gäller endast om varan är i oförändrat skick, enligt lag har kunden rätt att hantera varan i den mån det krävs för att kunna säkerställa dess egenskaper & funktion. Vi rätt att göra avdrag motsvarande den värdeminskning som uppstått till följd av att kund har hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.
Ångerfristen börjar löpa från den dag kunden har mottagit varan. Vid nyttjande av Ångerrätt står kund för returkostnad & ansvarar för att varan returneras komplett & i samma skick som när den sändes från oss.
Returfrakten dras av vid återbetalningen. Återbetalning sker till det konto som angavs vid köpet. Vi försöker hantera alla returer så snabbt som möjligt. Efter att din retur hanterats återbetalas pengarna.

Vid reklamation ska ni först ta kontakt med oss via mail samt bifoga bilder på varan & emballagets alla sidor. Notera att det är skillnad på om varan inte lever upp till dina förväntningar eller om den är defekt, mindre defekter är inte ett giltigt skäl till reklamation. Efter mottagande av vara samt godkänd reklamation återbetalas pengarna inom 30 dagar.

Felleveranser
Vid felleverans har du som kund skyldighet att meddela oss samt skicka tillbaka den felskickade varan om ej annat anges.

Kundservice & Öppettider
Vår kundservice bedrivs via e-post. Svar erhålles i mån av tid & endast under våra ordinarie öppettider.
Måndag-Fredag 11.00-15.30
Stängt röda dagar samt helgdagar.

Objektnr 632597513

Visningar 174

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 19:36

EVA ENGLUND, Orrefors, "Maja", Skål på fot.

Slutpris

|

50 kr

Auktionen är avslutad

Gulnars vann auktionen

RagnarsAllservice

Hisings backa, Sverige

4.9

RagnarsAllservice

Företag

Toppsäljare

102 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?