Beskrivning

I mycket fint begagnat skick, någon bruksrepa finns. Se bilder och avgör skicket själv.

Ca mått:
5 cm hög och 12 cm i diameter.

Välkommen till Butiken Vackra Ting!

- Vilka är vi och vad är våran affärsidé?
Vi är en mor & dotter-kombo, som driver Butiken Vackra Ting, en secondhand butik i Önneköp, Skåne. Vi har båda stor passion för vackra designade och gamla ting.

International Buyers are Welcome:
We send all over the world, contact me for more info about the shipping cost to your country. When the auktion is done the shipping cost will be updated manually, after that, you can pay through Tradera.

OBS! Läs hela auktionstexten innan ni lägger bud eller trycker på knappen “Köp”, för vid köp av oss så godkänner ni nedanstående villkor.

Köpvillkor:
Beskrivningen av varan:
Våra varor är begagnade om inget annat anges och säljs i befintligt skick där tecken på användning kan finnas, så som slitage.
Vi garanterar inte att varan är komplett om vi inte uttryckligen skriver det, du gör en egen bedömning enligt bilderna. Det ni ser på bilderna är det som ingår i auktionen, ibland använder vi dock tillbehör när vi fotograferar, så som stativ, glödlampor, bakgrundstyg osv. de ingår givetvis inte.
När det står “Ej funktionstestat” så innebär det att det kan saknas delar, att varan eller delar av den är ur funktion eller att vi inte har möjlighet eller kunskap att utföra ett funktionstest.
Vid frågor eller önskemål om fler bilder, maila oss innan du lägger bud/köper. För bud är bindande enligt Traderas regler.
Det går bra att komma på besök till butiken och se på varorna här på plats, ta kontakt med oss så löser vi det.

Betalning:
VMB tillämpas på begagnade varor dvs. att varorna säljs utan moms.
Vi använder oss av Traderabetalning. Du kan under "Mina köp" välja att betala med Swish, betalkort, PayPal eller Paynova.
Betalning sker inom 3 dagar. Efter 7 dagar hävs köpet och du spärras från vidare budgivning om ingen betalning registrerats.
Skulle du behöva dispans med betalningen ta istället kontakt med oss direkt efter köpet.

Avhämtning:
Det går bra med avhämtning på plats här i Önneköp, Per Bings väg 10, men betalning sker i förväg och även tiden avtalas i förväg. Varorna överlämnas utan emballage.

Leverans och Samfrakt:
Fraktpriset som angetts i annonsen gäller inom Sverige. Vi packar givetvis omsorgsfullt och emballageavgift är inkluderat i fraktpriset. Vi försöker spara på miljön i alla led och packar därför oftast med återbrukat material.
Den adress du angett på Tradera vid boknings tillfället är den som vi kommer att använda oss av när vi bokar frakt. Vill du ha varan levererad till en annan adress så måste du ändra din adressen i din Traderaprofil innan du betalar.
Vi erbjuder givetvis samfrakt när det är möjligt. Inom 7 dagar går det bra att samfrakta auktioner. Skicka oss ett mail efter avslutad auktion för nya betalningsuppgifter.
Vi skickar paket och brev åtminstone 1ggr i veckan. Om du har väldigt bråttom att få ditt köp, meddela oss så skall vi försöka skynda på det.
Om du angett fel adress eller missar att hämta ut paketet i tid så skickas det tillbaka till oss, vill du att vi skickar varan igen så står du för en ny fraktkostnad som oftast blir lite dyrare då traderarabatten på fraktpriset bara gäller första gången.
Du ansvarar för att inspektera varans skick snarast efter mottagandet. Vid en transportskada skall kunden kontakta oss via mail och dokumentera/fotografera den skadade varan och emballaget. Vid transportskada får du inte använda varan och du måste behålla varans emballage, så att hela paketet och varan kan besiktigas vid handläggandet av skadeärendet.

Ångerrätt & Reklamation:
Som kund omfattas du av lagen om Distansavtal & avtal utanför affärslokal vilket innebär 14 dagars ånger- & reklamationsrätt från du mottagit varan.
Ångerrätten gäller endast om varan är i oförändrat skick, enligt lag har kunden rätt att hantera varan i den mån det krävs för att kunna säkerställa dess egenskaper & funktion. Vi har rätt att göra avdrag motsvarande den värdeminskning som uppstått till följd av att kund har hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.
Ångerfristen börjar löpa från den dag kunden har mottagit varan.
Vid nyttjande av Ångerrätt står kund för returkostnad & ansvarar för att varan returneras komplett & i samma skick som när den sändes från oss.
Du som kund står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Tänk därför på att packa varan väl.
Vi försöker hantera alla returer så snabbt som möjligt. Efter att din retur hanterats, återbetalas pengarna.
Vid reklamation ska ni först ta kontakt med oss via mail samt bifoga bilder på varan & emballagets alla sidor. Notera att det är skillnad på om varan inte lever upp till dina förväntningar eller om den är defekt, mindre defekter är inte ett giltigt skäl till reklamation. Efter mottagandet av varan samt en godkänd reklamation så återbetalas pengarna skyndsamt och alltid inom 30 dagar.

Felleveranser:
Vid felleverans har du som kund skyldighet att meddela oss, samt skicka tillbaka den felaktiga varan till oss om vi inte anger annat. Och vi ser givetvis till att rätta till vårt misstag!

Kundservice:
Vår kundservice bedrivs via mail. Vi svarar i mån av tid.

Objektnr 632687834

Visningar 58

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 14:39

Ljuslykta ”krinolin" från Kosta Boda, Göran Wärff, retro

Pris

115 kr

Någon annan har föreslagit 95 kr.

ButikenVackraTing

Hörby, Sverige

5.0

ButikenVackraTing

Företag

72 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?